Tävla och vinn övernattning på Nordic Choice

Idag tävlar du om en övernattning för två personer i dubbelrum på valfritt Nordic Choice hotell i Norden och Baltikum.

04-dec_Nordic_choice_
Nordic Choice Hotels har 172 hotell i Skandinavien och Baltikum. Företaget marknadsför kedjorna Comfort, Quality Hotels, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion. Ditt presentkort gäller på samtliga kedjor och hotell senast 31 december 2014 och är värt cirka 1.500:-.

För att vinna presentkortet på övernattningen vill vi att du berättar för oss vad du tycker är viktigast när du ska välja hotell. Skriv ditt svar som en kommentar nedan.

Tävlingen pågår t om söndag 8 december och vinnarna publiceras under nästa vecka. Juryns beslut går inte att överklaga. Eventuell vinstskatt betalsas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad!

Varje vardag t om 24 december läggs en ny tävling upp
. Prenumerera på inläggen här till höger så att du inte missar någon tävling.

346 Responses to Tävla och vinn övernattning på Nordic Choice
 1. Michael Reinhart Svara

  Prisklass och läge som är anpassade efter resans syfte. Badkar (då jag saknar en sådan hemma), och färska croissants till frukost rankas högt… 😉

  • Marianne W Svara

   Priset och att det är hyfsat rent samt gärna en god frukost är viktigast för mig.

  • Krissie Svara

   Saknar också badkar 🙁

 2. Johanna Svara

  Tyvärr går jag bara på pris, men önskar att jag kunde väga in faktorer som hur barnvänlig det är, hur centralt eller vilken typ av restaurang eller om de erbjuder trådlöst. Listan kan gör lång.

 3. Pia Svara

  Läge, pris och att hotellet fått bra recensioner från andra resenärer. En bra frukost och att det är rent och fräscht rankas högt.

 4. Nathalie Svara

  Det första jag kollar på är om de har en stor frukostbuffé och då med laktosfria varor. Sen undersöker jag om hotellet har någon SPA/fitness avdelning för att hålla hälsan uppe. Sen kommer det till rummet som ska vara stort, rymligt med skrivbord och fåtöljer samt en stor härlig säng. Priset är inte alltid det viktigaste men beroende på rummets kvalitet och all annan kvalitet som frukost, fitness, service, närhet till city mm så blir priset olika och därifrån gör jag utvärderingen om det är för högt eller inte.

 5. Andreas Svara

  Det viktigaste är läget, så att jag slipper lång transport från det jag gjort under dagen/kvällen. Men jag värdesätter också att det är smidigt att boka via internet!

 6. Linda Ericsson Svara

  Centralt läge, snygga och bekväma möbler, fräscht, en frukostbuffe som lockar till långfrukost. Trevlig personal är också ett stort plus!

 7. Lars Sjöberg Svara

  Läge och pris är nog nummer ett,
  Sedan givet den service de gett,
  Sköna sängar, rent och snyggt,
  Härlig frukost, det kaffe de bryggt,
  Vill gärna min utsikt få välja,
  En bakgård har jag svårt att svälja.

 8. Sandra Svara

  Priset samt läget är tunga aspekter vid val av hotell. Men vid val mellan flera likvärdiga hotell kan en fri kvällsbuffe absolut vara det som är avgörande. Har hotellet dessutom fått bra recensioner om god frukost är valet självklart.

 9. Malin P Svara

  Det som är prio ett vid bokning av hotell för mig är läget på hotellet, att de passar för situationen el antal personer i sällskapet, att det är fina rum, lite lyx- känsla och att frukost ingår! 🙂

 10. Sofie Svara

  Ett bra pris, ett bra läge och att det är ett fräscht hotell är viktigt för mig.

 11. Maria W Svara

  Läget och att de har frukostbuffé 🙂

 12. Elisabeth E Svara

  Prisklassen, goda vitsord och att det är fräscht och rent är viktigast för mig.

 13. Jash Doweyko Svara

  Det viktigaste är att det är BILLIGT! Vandrarhem är ingen ovanlighet, så länge man kan duscha varmt och få i sig en liten frukost.

 14. Ylva Haglund Svara

  Frukosten, priset, komforten och läget till de ev utflykter man vill göra!

 15. jimmy Svara

  sängen tycker jag är väldigt viktigt, var iväg på en resa nyligen och sängen var så knölig så det förstörde mycket av resan. sedan är frukosten otroligt viktig.
  och ett trevligt leende av personalen är också en bonus

 16. Sara Svara

  Priset avgör tyvärr oftast… men ett centralt läge och sköna sängar är förstås ett plus i kanten! 🙂

 17. Anna Mårtensson Svara

  För mig är läget och priset definitivt viktigast!

 18. E Svara

  Självklart är ju prisklassen central i beslutet men utöver det så vill jag ha ett hotell med bra läge, antingen centralt eller nära till bra kollektivtrafikförbindelser.

 19. Linda Magnusson Svara

  För mig är frukostbuffé viktigt eftersom det är en del av lyxen o bo på hotell. Även barnvänligheten väger tungt eftersom vi har 2 småbarn. Familjerum o bo i och lekrum vid restaurangen är 2 toppensaker för oss barnfamiljer:))

 20. Anna Pettersson Svara

  Priset och läget spelar mest roll 🙂

 21. Rebecka Widing Svara

  Läge, pris, renlighet och känsla för service är det viktigaste när man bokar hotell enligt mig.

 22. Susann Håkansson Svara

  Det viktigaste tycker jag är att det ligger centralt så man har nära till allt som staden har att erbjuda.

 23. Sofie Anderrson Svara

  Hejsan.

  Det är mycket som är viktigt.
  Jag vill ha det rent och snyggt. Inte nerslitet. Maten är superviktig. En trevlig restaurang med god mat är underbart. Trevlig personal är alltid ett plus. Kan gärna betala lite extra om allt stämmer, men det ska inte vara fantasipriser.

 24. Simon Svara

  Läget, kännas fräscht och sist men inte minst en GRYM frukostbuffé!

 25. sara jönsson Svara

  Service, läget och rent och snygg är viktigt.

 26. Tova Plogell Svara

  Jag tycker det är viktigt vart hotellet ligger. Vill man bo nära shopping och liv så ska det ligga centralt och vill man ha lugn och avslappning ska det ligga lite utanför stan helst. Jag tycker även det är ett stort plus om frukostbuffé ingår. Det är helt underbart att vakna upp efter en hotellnatt och kunna sätta sig och bara plocka vilken frukost man vill. Jag är även väldigt noga med att kolla recensioner, ett rent hotellrum är något man kräver och som jag anser är väldigt viktigt.

 27. Christine Carlström Svara

  Det viktigaste är att det ligge bra till, t.ex. stan om man ska shoppa, stranden om man vill sola osv. Sen vill jag att det ska vara bra frukost och renligt hotell.

 28. A-M Hedström Svara

  Det ska vara prisvärt och ha passande läge beroende på vad syftet till resan är. Väl på plats är frukosten viktig, det ska finnas mycket grönsaker och fräsch frukt.

 29. Rebecka E Svara

  Det viktigaste är faktiskt renligheten. En hotellvistelse ska vara något utöver det vanliga. Det ska vara vardagslyx och något som förhöjer. Därför är det viktigt att rummet städats med omsorg inför varje gäst. Bästa sättet är att ta en titt under madrassen. Vad som finns därunder avslöjer hur väl hotellens rum tas om hand! Det är de små detaljerna som gör det!

 30. Anna Svara

  När jag bor på hotell handlar det sällan om affärer, utan snarare om nöjen. Jag vill att hotellet skall ha en rejäl frukostbuffet och bad – eller bad i närheten.

 31. Håkan Kjellin Svara

  Läget är ofta viktigt. Det är bra om det är nära till stranden, men det kan lika gärna vara nära en metro- eller buss-station för att ta sig till city eller strand. Priset och renligheten och servicen är också viktiga förstås!

 32. Pernilla Svara

  Jag väljer hotell först efter budget men därefter så ser jag alltid vilket betyg hotellet fått på tripadvisor. Jag tittar på hotellen med bäst betyg och brukar läsa igenom alla negativa utlånaden för att veta vilken värsta nivå man kan förvänta sig och om det känns acceptabelt. Min standard på hotell har ökat markant efter detta och jag har varje gång lyckats hitta guldkorn! Fantastiskt 🙂

 33. Elin Johansson Svara

  Jag kollar alltid på läge och prisklass. Det viktigaste tycker jag dock är kunders recensioner och foton, de har alltid det sista att säga till om. Om det är fräscht och får bra betyg så väljer jag det!

 34. Louise Svara

  Standard, Service, Läge och pris. Ingår det kvällsbuffè är detta ett extra plus.
  Bilderna som hotellet visar i sin annons är bland det allra viktigaste eftersom man får det första intrycket redan där. Bilder säger mer än 1000 ord.

 35. G Linder Svara

  Tävlingsbidrag Julkalender 4/12 2013:
  Läget är avgörande, priset är intressant och bilder inspirerar till ett lättare val!

 36. Helena Salmons Svara

  Självklart ska det vara bra läge,
  inga övervåningssängar då jag hatar stege,
  en härlig frukostbuffe’,
  och personal som gillar att le!

 37. Lotta L Svara

  Priset, att det finns ett bra helgerbjudande och att det serveras frukost!

 38. Linda Björklund Svara

  Viktigast för mig är att rummen känns fräscha och rena. 🙂

 39. Sandra mamma till Simon Svara

  Nu som mamma är det hur barnvänligt hotellet är innan var det frukostbuffen. Är det bara jag och mannen som ska åka så är pool ett måste 🙂

 40. Emmie Barklund Svara

  Eftersom jag sitter i rullstol så tittar jag alltid först på utrymme i handikapprummet. Sedan tittar jag på priset, men tyvärr får man betala rätt dyra priser efterom jag måste ha med mig 2 assistenter och utrymme för min bärbara lyft som jag måste ha med mig. Sedan tittar jag på badrummet. Jag vill inte ha ett badkar, eftersom det är omöjligt att få ner mig där. Tyvärr är de flesta handikapprum utrustade med badkar, så man måste kapitulera på den punkten.

 41. Anna Lundkvist Svara

  Läget och att hotellet känns fräscht. Läser ofta recensioner från andra resenärer innan.

 42. Jesper Asplund Svara

  Att hotellet är miljömärkt med Svanen är A och O.

 43. Eva Å Svara

  -Priset
  -Läget
  -gärna en god frukostbuffe

 44. Emilia Svara

  Det är viktigt att jag känner att hotellet är något för mig och att priset är hyffsat bra för just det hotellet. Men allra viktigast är att det finns frukostbuffe, det är ju det bästa!

 45. Julia Svara

  ”Man får vad man betalar för” bruka man ju säga! När man ha bokat billigt, då får man därefter! Men om man betala därefter då vill jag att det ska va rent och snyggt, sköna sängar med riktigt täcken! Sen att frukosten är fantastiskt helst med en kock som står o steker pankakor och gör ärggröra på beställning! Men om man ska välja något oavsett om man betala mycket eller lite så är personalen A & O. Glad o service inriktad personal som är hjälpsamma där inget är problem kan inte köpas med pengarn!

 46. AnnaKaize Svara

  Location, location, location. Och en stor, skön säng, bra restaurant, rymligt badrum med bra toalettprodukter, utmärkt frukostbuffé och personal som brinner för sitt jobb och får mig att känna mig välkommen och speciell. Det sista är nog viktigast 🙂

 47. Maria S Svara

  När jag väljer hotell så brukar jag kolla på priset och sen brukar jag få en feeling att ett visst hotell verkar bra och det brukar ofta stämma!
  Är det på en solsemester så är poolen viktig och att det är nära till stranden!

 48. Anna Lindfors Svara

  Prisklass, faciliteter och bra hundrum!

 49. Stellan Brunnsberg Svara

  Det viktigaste är mysigheten och läget samt om de har god frukost.

 50. Jessica Svara

  Vi väljer alltid hotell utifrån resans syfte. Är barnen med på resan blir det oftast en annan typ av hotell jämfört med om vi åker ensamma. Tar vi bilen till resmålet är det viktigt med bra parkeringsmöjligheter. Är det en nöjeshelg i storstad är hotellets läge A och O. Naturligtvis är alltid priset och hotellets recensioner på t.ex tripadvisor viktigt.
  För oss är det även viktigt att hotellkedjan har en genomtänkt policy kring hållbarhet och miljö, vilket de flesta ”stora” kedjor i dag har, både choice, Scandic mfl!

 51. Monica Höglund Svara

  Läget, god frukost och priset är viktigast.

 52. Urban Svara

  Kombinationen bra pris, bra läge och fräscha rum, utifrån vad syftet med resan är. Får man till det så har man mig som återkommande gäst!

 53. Johanna Svara

  Bra recensioner, fräscha rum och bra frukost är viktigt för mig när jag väljer hotell. Helst till rimligt pris också.

 54. Lisa Svara

  Det viktigaste när jag bor på hotell är prisklass och hotellfrukost. Frukosten är det som är det bästa med att bo på hotell!

 55. Eva-Marie Eriksson Svara

  Att hotellet har en lugn och avkopplande atmosfär, det får gärna centralt men när jag sätter min fot på hotellet ska jag känna mig avslappnad.

 56. Ida Isaksson Svara

  Att hotellet har bra, gärna ekologisk, och stor frukostbuffé. Ett läge för det tillfälle man är ute efter. Samt att hotellet har bra, prisvärda erbjudande.

 57. Sofia Svara

  Det varierar, om hotellet ligger i Europa så är renligheten viktig. Ligger det i exempelvis Asien är läget mycket viktigare. Gärna nära havet, eller med någon fin utsikt 🙂

 58. Malin D Svara

  Hur fint det är, om det är bra frukost sen om det är värt det

 59. Linda R Svara

  Närheten till aktiviteter. Att kunna promenera till utflyktmål eller liknande är superviktigt.

 60. Caroline Källström Svara

  Viktigast för mig är att hotellet är rent och fräscht! Sen uppskattar jag god service och ett brett frukostutbud!

 61. Kristina Ståhl Svara

  När jag väljer hotell så väljer jag ett som ligger bra till utifrån mitt syfte med resan, att priset är bra och att det ingår frukost, för det är viktigt!

 62. Pernilla Svara

  Uppskattar mycket att hotellet ligger lite avskilt eller är välisolerat så att det inte är så mycket främmande ljud och så fräscht förstås!

 63. TERJE LARSEN Svara

  ATT PERSONALEN ÄR TREVLIG OCH TILLMÖTESGÅENDE OCH GÖR ALLT FÖR ATT JAG SKA TRIVAS.

 64. Anna Larsson Svara

  Hotellkoll: Hur centralt och hur tar man sig dit man vill. Hur ser bilderna och presentationen ut av hotellet. Ingår gratis internet? Ingår parkering? Hur ser frukosten ut? Finns gym? Hur ser deras priserbjudande ut och ser det ut som om jag kommer att trivas och sova gott? = )

 65. Nadia Påfvelsson Svara

  Ett ljust rum med en fin utsikt tycker jag är viktigt. Sen trevlig personal är också väldigt viktigt för en lyckad hotellvistelse.

 66. Mina Öberg Svara

  Priset är ju det man kollar först MEN det viktigaste är hur centralt det ligger. Är du på en shoppingresa vill du ha nära till stan! 🙂

 67. Ann-Charlotte Hermansson Svara

  Att det är billigt men också läget på hotellet. Jag försöker kombinera dessa två kriterier så gott det går. Men hellre billigt och lite avstånd än nära och dyrt.

 68. Hannah Engström Svara

  När jag väljer hotell vill jag veta att man mot djur och natur är snäll. Varor märkta med EKO och KRAV det mår vi allesammans bra av.

 69. ann-sofie Svara

  Pris är mindre viktigt, att det är rent och modernt och fräscht, bra läge och INTE heltäckningsmattor. bra frukost är ett stort plus och parkering. vill oftast veta när hotell är byggt lr renoverat.

 70. Jessica Svara

  Det viktigaste för mig är att hotellet känns fräscht och välkomnande. Och frukosten!

 71. Jenny Sjöberg Svara

  För oss är det viktigaste att de har hundrum – för här åker HELA familjen på semester om vi ska någonstans. Senast bodde vi på ett av Nordic Choices hotell i Sundsvall och där hade vi (förstås!) vovven med. En underbar vistelse!

 72. Marina Svara

  Jag läser andras recensioner om hotellet. Priset är viktigt och dessutom vill jag att frukost ska ingå.

 73. Agnes Svara

  Priset , läget och att det inte inger en klaustrofobisk känsla!

 74. Anna Nilsson Svara

  Hotellrummet ska vara välstädat och frukostbuffén är viktigt och ska ha många valmöjligheter. Hotellrummet ska ha ha en stor och skön säng och ett fräscht badrum och gångavstånd till city. Hotellet får gärna ha en ett modernt gym. Det behöver inte vara stort men städat.

 75. Susanne Svara

  För mig är läget det viktigaste. Därefter kommer priset och vad man får för det.

 76. Johanna Vinsa Lundbäck Svara

  Läge, pris och vad som ingår i priset (frukost t.ex.). Frukosten är viktig, och hur fräscht hotellet är. Ytterligare en viktig aspekt är servicen.

 77. Elinor Elovsson Svara

  Älskar hotellfrukost. Går på priset och vad som ingår i det. Närhet till public transportation, frukost, egen wc 🙂

 78. Emy Anesten Svara

  Fräscht och med god frukost. Först och främst är det nog trevlig personal.

 79. Ing-Marie Svara

  Att det finns familjerum stora nog för familjer med många barn. I vårt fall fyra. Det är ofta ett problem 🙁

 80. Jimmy Ågren Svara

  Fräscha rum och attraktivt läge.

 81. marianne karlsson Svara

  Det viktigaste är läget, för det man ska göra, och att man kan promenera hem på kvällen.Och en bra frukost som man kan sitta länge vid, och de ska ha frukost sent till 11.00.

 82. BK201 Svara

  Sedan den gången när jag fick choklad på kudden på ett litet hotell i Tyskland efterfrågar jag det där lilla extra. Oftast är det service, småsaker som personalen gör som man inte behöver be om. Bemötandet och trevliga människor har stor betydelse.

 83. Pamela Hedlund Svara

  Rent och fräscht, samt frukostbuffén så klart 😉

 84. Robin Hesselstad Svara

  Viktigast för mig i hotellval är läge (det blir så tråkigt för semestern när du behöver ödsla tid på att resa). Hotellet måste också uppfylla nödvändiga krav på komfort men hellre ett centralt boende än att onödigt lyxigt utanför staden!

 85. Ann-Christine Ring Svara

  Läge, pris och fräschör!

 86. Heléne Holmberg Svara

  Läser gärna recensioner innan jag bokar. Läget, städning och frukostbuffen väger tungt. Även att det finns sällskaps utrymmen.
  När man tar in på hotell så vill jag att det skall kännas lite lyxigt när man är ute och reser.

 87. Camilla Engstrand Svara

  Tillgång till nöje och kultur, sköna sängar och god frukost.

 88. Kattis Svara

  Jag bor gärna på ett hotell som någon annan har rekommenderat och jag läser ofta recensioner av vad tidigare gäster har tyckt. Jag bor gärna på ett fräscht hotell med skön frukostbuffé, sköna sängar och fram för allt med trevlig personal.

 89. Mia Nilsson Svara

  LÄGET! Nära till natur, centrum eller stranden helt beroende på vilken typ av resa jag gör. För har hotellet ett bra läge sparar man massor av transport tid.

 90. Anna Johansson Svara

  En sak som verkligen ger mervärde för mig är möjlighet att stryka sina kläder, gärna på rummet. Det, och ett badkar, för att kombinera vistelsen med lite egentid, ger det lilla extra för mig!

 91. Ellen Opdahl Svara

  Priset är klart viktigast, men det ska också kännas att man är på hotell. Mysfaktor är helt enkelt viktigt, man ska känna att man är ”ledig” 🙂

 92. Susanne L G Svara

  Utan tvekan frukostbordet…..om jag får ha ordet! 😀

 93. Johanna Kenas Svara

  Beror på om jag ska ha barnen med mig. om så, är barnvänlighet nummer ett, annars kvalitet på mat och rum, tillgänglighet och pris.

 94. Ulrika Svara

  Om man åker för att ha det gott så är faciliteterna som god mat och spa viktigt. Om man är ute på äventyr så är det läget.

 95. nickih Svara

  Priset blir oftas avgörande då jag inte har så stor resbudget och 3 barn. Så det brukar bli pris och egen toalett.

 96. R. Nordström Svara

  Det som är nummer ett är att det är rena hotellrum med rena och fräsa hygienutrymmen.
  Som numer två kommer, att det fins en välbalanserad välsmakande frukostbuffé, och som nummer tre läget

 97. Margareta Svara

  För oss med barn med svår astma har alltid rökfria rum och rum utan heltäckningsmattor varit det centrala. Tack och lov har det blivit allt lättare att finna sådana idag. Centralt läge eller nära till allmänna kommunikationer uppskattas också mycket och frukostbuffén är ett måste. 🙂

 98. Kristin Svara

  Att det är rent och att servicen är bra. Att det finns en bra atmosfär och en bra frukost.

 99. Susanne Mattsson Svara

  Först kollar jag läget, om det är centralt för de aktiviteter som jag tänker göra.
  Pris och utseende kommer sedan.

 100. Susanne Mattsson Svara

  Först kollar jag om det ligger centralt för de aktiviteter som jag tänker göra.
  Pris och utseende kommer sedan.

 101. Anna Svara

  Det beror på vilken resa man gör,med en kompis=läget,käresta=mysfaktor,barnen=standarden……men helst ett bra pris & stadig frukost

 102. Gabriella Svara

  Alltid ett plus för god frukostbuffé
  gratis wi-fi får mig att le
  och plats för barnen för jag har ju tre!

 103. Elin Svara

  Älskar hotell med lite äldre inredning, det ger sån otrolig myskänsla. Att frukostbuffé ingår i priset är ett stort plus! Läget är ju självklart viktigt, när jag bor på hotell är det oftast för att jag ska göra massor med roliga aktiviteter så nära stan är ett måste!

 104. Gabriella Eriksson Svara

  Pris, utseende och barnvänlighet!

 105. Åsa Svara

  När jag väljer hotell tycker jag det är viktigast med miljön, läget, personalens engagemang och frukosten! Fantastisk frukostbuffé garanterar återkommande gäst, i alla fall mig!

 106. Liie Svara

  Det finns ju massor av saker att ta hänsyn till men eftersom frågan var var som var viktigast fick jag allt tänka en stund, och har nu kommit fram till att det allra viktigaste är faktiskt hur rummet ser ut. Jag vill ha moderna och stilrena (och fräscha) rum med en stor säng och vita sängkläder, och gärna ett badkar. Hotell i gammeldags stil med hemska tavlor och tusen olika färger på inredning och textilier går helt bort även om de är billiga, jag vill trivas även om det bara är för en natt.

 107. Jeanette Svara

  Läge och ett vettigt pris, man ska få vad man betalar för givetvis.

 108. Emelie H Svara

  Bara jag slipper rök på mitt rum,
  så kan jag bo nästan som i slum !
  Men bra frukost är alltid gott,
  då har man fått en vinstlott !

 109. Peter B Svara

  Läget framför allt !
  Därmed inte sagt att hotellet får vara alltför sunkigt !
  Men är bara sängen bra så fixar sig det mesta !

 110. Sussie Svara

  Komfort, renlighet och läge gör ett hotell av bästa kaliber.
  Lägg till en riktigt god frukostbuffé och glada leenden hos dem som hotellet driver,
  och vistelsen blir ett minne för livet!
  Om jag checkar in? Det är givet!

 111. Åsa H Svara

  Det första jag gör i ett hotellrum är att jag kollar badrummet ! Hur det ser ut där kan säga mycket om hotellets standard på en gång !

 112. Camilla Olofsson Svara

  Jag går mycket på rekommendationer från vänner som varit där tidigare. Mysfaktorn och läget är viktigast för mig.

 113. Maria Brander Svara

  Allt är beroende av vilken typ av resa det är.
  Med barnen; läget, funktionalitet och pris.
  Med mannen: atmosfär, frukost.
  Med väninnorna: läget, läget, läget och frukosten.

 114. Sofie Svara

  En god frukostbuffé! Frukosten är nästan det bästa med att bo på hotell. 😛
  Att det är hyfsat bra läge och att det är rent och fräscht är ju givetvis också ett krav i mitt val av hotell.

 115. Amelia Luukkonen Svara

  Vilket läge hotellet har och att de erbjuder frukost. De finns inget bättre än hotellfrukost:)

 116. Katerina Demelou Svara

  För mig är läget viktigast, hellre betala lite extra och bo centralt än bo billigare och ”slösa” dyrbar semestertid på att ta sig till och från centrum.

 117. Åsa Ullström Svara

  För att må bra vill jag att sängarna stora
  och sköna skall va.
  Sedan vill jag att det skall finnas SPA
  och den allra godaste frukosten med variation vill jag ha som alltid på Nordic Choice hotell.
  Då blir jag riktigt snäll och mår riktigt bra.

 118. Leena Aggestig Svara

  Det är viktigt att hotellet är centralt (beroende på vad man vill göra) eller nära tunnelbana eller liknande. Rent och prisvärt, trevlig personal. Lyx inget krav men ett eget badrum är ju ingen lyx …

 119. Camilla S Svara

  Rent, fräscht och barnvänligt.

 120. jane johansson Svara

  Sängen, frukosten och läget. En dålig säng kan förstöra hela resan tycker jag. En bra frukost ger energi för att utforska och njuta!

 121. Inger Fromell Svara

  Sköna sängar, bra pris och trevlig personal.

 122. Åsa Svara

  Pris,läge och kvalité
  Är ingridienser som ska va mä
  När jag njuter av en paus
  Från vardagens kaos
  Nordicchoice passar alltid- vardag som fest
  och jag är en återkommande gäst.

 123. Susan Vikström Svara

  Jag tittar alltid på läget. För man vill ju inte spendera mycket tid varje dag att resa ytterligare. Ett bra läge ger mer tid till att spendera på saker man vill se och göra. Praktiskt och så känner man att man kan stanna ute senare på kvällarna och även byta kläder och skor utan att det ska bli ett stor projekt.

 124. Joakim Marcko Svara

  Hotellets läge i förhållande till mitt syfte med boendet är det första jag kollar upp. Finns det flera alternativ är det pris och kvalité som avgår valet.
  Kollar även upp recensioner om jag själv inte har några erfarenheter.

 125. Jan-Olov Larsson Svara

  Välja hotell är kolla vad andra tycker recensioner från andra resenärer maten hur det ser ut runt hotellet frächheten renligheten frukosten hur bemötandet är glad

 126. Jens Svara

  Läget är viktigast. Vid ett sött torg i Paris, vid en strand i Las Palmas eller med dramatisk utsikt i Alperna

  Själen är nummer två. Gammalt och anrikt, nytt med kaxig design eller bara väldigt charmfullt funkar lika bra

  Rent, snyggt och välutrustat är också viktigt. Och då kollar jag gärna in på Tripadvisor och ser vad andra resenärer säger

  Och sist då, självklart priset. Vi väljer nästan aldrig hotellen med lägst pris, men det ska vara rimligt i förhållande till vad vi får

 127. Jocke Ahl Svara

  För att hotellvistelsen ska bli så trevlig som möjligt så vill jag bemötas med ett leende redan vid receptionen. Ett leende kan ge så mycket glada intryck. Lägger man på bra service, god mat, någon form av gym & relax så är man i hamn sen och kommer med all säkerhet att få återkommande kunder.

 128. Berit Görndt Svara

  Rena fräscha sängar och ett rent badrum, en lagom god och närande frukost och en personal som vet vad service är!

 129. aila mikkola Svara

  priset,och frukostbuffe,rent, bra sängar,läge.

 130. jenny Svara

  blir oftast priset och närheten till det man ska besöka/göra!
  Men mysfaktor väger ju också tungt.

 131. Jennie Nilsson Svara

  Det absolut viktigaste är en stor säng där man kan ställa sig vid fotändan och sedan falla bakåt i de fluffiga täckena som ett X! Det första jag alltid gör när jag kommer fram!

 132. Nathalie Larsson Svara

  Priset är viktigare än läget. En promenad till centrum gör bara att man får en bättre känsla om staden/landet.
  Allt från 3 stjärniga och uppåt fungerar utmärkt!

 133. disa lipponen Svara

  Städningen, hur ofta de städar. Jag har inget emot att gå, så promenad avstånd till centrum är ingen fara men annars vill jag ha bra och nära till buss. En lagom stor/stora fönster om inte balkong så man inte känner sig helt kvävd. Jaa tre av det viktigaste för mig innan jag checkar in.

 134. Lotta Franzon Svara

  Läget, sköna sängar, att det är rent och att det finns en god frukostbuffe:)

 135. Elisabeth Johnson Svara

  Jag är som prinsessan på ärten,
  jag känner allt under stjärten.
  Därför väljer jag jag Choice om det går,
  för där kan jag sova som det en prinsessa anstår.

 136. ann.afeldt@svenskamassan.se Svara

  Läget för resans ändamäl och att det är fräscht och är det på varmare breddgrader en pool man kan simma i!, Är det city gärna ett gym/spa men sköna sängar räcker. Vi vill ha rymligt för att få plats med väskor och shopping fynd/strandkläder, Gärna vattenkokare och strykjärn på rummet. En stor god frukostbuffé är ett plus. Tittar alltid på omdömen innan vi bokar hotell.

 137. Kristina K Svara

  Det ena utesluter inte det andra, utan jag försöker se till helheten. För mig är det viktigt med ett bra läge baserat på det jag har tänkt göra. Jag tycker det är viktigt med personlig service och att receptionen är öppen 24/7. Hotellet ska kännas rent och fräscht och ha en genomtänkt design. Sköna sängar ser jag som en självklarhet. En härlig frukostbuffe ger vistelsen det där lilla extra som gör att jag återkommer.

 138. Nim Svara

  Jag går efter pris, tillgänglighet och utbud på frukosten 🙂

 139. Samuel Svara

  Svårt att välja en sak som är viktigast vad gäller hotell då det oftast är detaljerna som skapar en helhet som gör ett positivt eller negativt intryck.
  Naturligtvis är sängen jätteviktig, så man vaknar utvilad och känner sig pigg, och med en stadig frukost innan man checkar ut så klarar man sig ofta många timmar innan man ens vill tänka tanken på mat igen.

 140. Anna Lestander Svara

  Jag brukar främst titta på tidigare gästers recensioner för att se om de har varit nöjda med vistelsen.

 141. Ann-Britt Johansson Svara

  Handikappanpassningen.

 142. Annelie Zaring Svara

  Rent och fräscht vill jag bo, därtill närhet är A och O!

 143. Pia Svara

  När jag bor på hotell vill jag lyxa till det lite, gärna ett fint spa på hotellet, fint rum med en skön säng och sist men inte minst önskar jag mig en härlig hotellfrukost på morgonen efter.

 144. Christina Frisberg Svara

  För mig är läget viktigt, är det en cityweekend så ska hotellet ligga väldigt centralt i staden, nära till sevärdheter och shopping, är det en solsemester så är närheten till stranden primärt för mig, och inte huuur långt till flygplatsen som helst för man vill hinna så mycket på semesterdestinationen som möjligt, sedan är det viktigt med att det är rent och välskött, och välkomnande personal, och ibland betalar jag gärna lite extra för lite lyxigare hotell och då är ju också mina krav mycket höga på hotellet, och ibland vill jag bara ha tak över huvudet och rena lakan och en dusch, om jag bilar genom europa ner till Spanien, då får man vad man betalar för, men som sagt läget är väldigt viktigt, och jag väljer ibland hotell efter läget.

 145. Lena Karlsson Svara

  Läget, priset,trevlighet

 146. Kajsa Svara

  Säger som de flesta andra; priset och i viss mån läget. Gratis WiFi så klart.

 147. Merjem Hanna Svara

  Åh.. vill gärna ut och resa.. ju behöver få mig att koppla av och med fruktost det räcker med också;).. Jag haft mycket jobbet över tid.. Gärna överrskning mig och vart!:)

 148. Lotta Svara

  Bra läge är det viktigaste.
  Därefter kommer charmen på hotellet samt att personalen är glada, trevliga och tillmötesgående.

 149. Siv Bergström Svara

  Nära city, bra standard, rejäl frukost, sköna sängar och rätt pris. Helt enkelt ett Nordic Choise hotell.

 150. Margot Johansson Svara

  Priset,läget och gratis wi-fi

 151. Ingela Svara

  Rent men inge vräkigt nära till sevärdheter
  Frukosten är ju ett plus när man kan plocka olika frukter mums
  Trevlig personal

 152. Evelina Axell Svara

  Det viktigaste för mig är att hotellet ligger bra i förhållande till vad jag ska göra där, samt en riklig frukostbuffé.

 153. Pernilla Kauhanen Svara

  Såklart en härlig frukostbuffé! Hotellrummet får även gärna ha ett fräscht badrum å gärna täcken med mycket fluff fluff.

 154. Bertil A Svara

  Jag väljer gärna små hotell med familjär känsla. Min erfarenhet är att de ger bäst service. Man blir snabbt igenkänd av personalen, trevligt. Läget är jätteviktigt och även priset. Att boka via internet är ett måste.

 155. rebecca andersson Svara

  Det ska vara fräscht och snyggt,
  ett ställe där det känns tryggt.
  trevlig personal och god mat,
  behöver dock inte serveras på silverfat!

 156. Ingela Sjögren Svara

  Priset, att det är fräscht och ligger bra till, beroende vad man ska göra och att det går att ställa bilen tryggt.

 157. Siv Åkerlind Bäckman Svara

  Ett litet familjärt hotell,barnvänligt och en god frukostbuffé sitter aldrig fel. Helst i en liten mysig sommarstad

 158. Anja Svara

  Pris, läge och de har familjerum. med 4 barn under 12 år blir det dyrt att boka flera rum!

 159. Anna Lundstedt Svara

  Jag tycker det är viktigt att det ser fräscht ut och att man kan få frukost. Hemsidan är viktig, den berättar och visar bilder på det jag är intresserad av såsom läget och möjligheter till kommunikation.

 160. Anita Karlsson Svara

  Två sköna kuddar att sova på,
  då sover jag gott och bra mår.
  Stekta ägg till frukost det är mumma,
  prinskorvar därtill till Karlssons gumma.

 161. Inger Svara

  Recensioner av andra gäster är guld värda och det får man sedan själv koppla till priset och om frukost ingår. Recensioner mellan 8-10 är ofta det som är intressant. För hotell i storstad är lättheten att ta sig till/från flygplatsen också en avgörande faktor. För sol och bad är närheten till strand en faktor.

  • Inger Svara

   Måste också lägga till gratis wifi som en avgörande faktor när man behöver välja mellan två likvärdiga hotell

 162. Ulrika A Svara

  Väljer hotell efter läge, standard och tidigare gästers recensioner.

 163. Elin Düberg Svara

  Jag tycker det är viktigt att det är fräscht och bra service! man vill bli väl bemött när man kommer till ett hotell!

 164. Nils Håkan Karlsson Svara

  TV med många gratiskanaler,
  det gör mig snäll och glader.
  En frukost där det finns mycket att välja på,
  då känner jag mig mätt och kroppen må.
  Gillar ju att bo på hotell,
  så jag hoppas Resias tomte mot mig är snäll.

 165. Selicia Strindlund Svara

  Rent, fräscht, sköna sängar, bra service! 🙂

 166. Sofia Svara

  Badkar!!!
  Det finns inget här hemma, och att bada badkar är det bästa jag vet! Så när vi sover på hotell ser jag och älsklingen alltid till att få ett rum med badkar, så att vi kan mysa tillsammans. Trångt blir det, men ack så mysigt!

 167. Eva Svara

  Läget ska passa för ändamålet och en stor frukostbuffé är perfekt!

 168. Cathrine Svara

  Recensioner recensioner och lite recensioner.
  Beroende på om det är solresa eller bilsemester. Solresan = flera faciliteter. Bilsemester = priset.

 169. Tomas Svara

  Jag tycker läget och att hotellet har en bra frukostrestaurang

 170. Spacegirl Svara

  Att det är fräscht & ligger bra till i förhållande dit jag ska.

 171. Tomas Svara

  Jag tycker läget (tycker inte om att behöva åka över hela stan för att komma till mitt möte) och att hotellet har en bra frukostrestaurang är viktigast när jag bokar en tjänsteresa: För en solresa så är det viktigare med pris och närhet till stranden

 172. Håkan Svara

  Ett bra läge och goda omdömen.

 173. Cina Winstedt Svara

  Fräscht och ett bra läge – och hyffsat prisvärt !

 174. Patrik Nilsson Svara

  Att frukost ingår är givet! brukar kolla om det finns några omdömen från tidigare gäster för att se hur Hotellet har upplevts av andra. om jag ska bo på hotell så vill jag att standarden ska vara hög. så det är dom sakerna jag kollar på.

  God Jul 🙂

 175. Carina Svara

  priset såklart

 176. Ann-Cathrin Carlsson Svara

  Det viktigaste är centralt läge så att det är nära till olika attraktioner och att man kan gå hem och vila om man blir trött.

 177. Kerstin Svara

  Ett vänligt bemötande av personalen.

 178. John Persson Svara

  Pris är klart viktigare än hur mycket taket läcker eller hur många fjärdrar som finns i madrassen.

 179. trisse Svara

  Centralt läge är A och O och är personalen trevlig gör det besöket ännu bättre

 180. Gunnel Svara

  Bemötandet i receptionen
  Skön säng
  Renstädat rum
  Välsmakande frukost
  Centralt läge

 181. Tarja Russo Svara

  I första hand på rekommendationer från vänner och bekanta. Om man sen återvänder till hotellet vid annat tillfälle påverkas av om det är rent, trevlig personal och sist men inte minst så ska det vara härlig frukost buffé.

 182. Marianne Svara

  Läge och utsikt är av stor vikt!

 183. Jessica Johansson Svara

  Det viktigaste är nog att frukosten är av god kvalitet
  men andra ord är det otroligt viktigt att Kaffet är gott 😉
  Utöver det bör det vara nära till centrum och personalen ska vara serviceinriktade och hjälpa mig hitta de bästa sevärdheterna. 🙂

 184. Lina S Svara

  Då sängen inte går att känna på innan,
  blir nivån på frukost och läget extra angeläget!

 185. Jeanette R Svara

  Praktiska saker som fri parkering och nära till kommunala färdmedel, inte minst i större städer.
  Bildpresentationen är avgörande! Hur ser badrummet ut? Är frukostrummet trivsamt? Ser sängutrustningen fräsch ut? Bilder som liksom doftar är alltid bra beslutsunderlag.

 186. Amanda Henriksson Svara

  Det viktigaste är definitivt läget!

 187. Ellinor Martinsson Svara

  Om hotellets personal mår bra och
  tycker om det arbetet de utför,
  blir jag själv glad och
  på strålande humör!

 188. Eva Jonasson Svara

  Sköna sängar. En god natt är starten på en bra dag!

 189. Kristina Svara

  Är det prisvärt, centralt och med frukost då slår jag till.
  Allt utöver detta är bara bonus.

 190. Inger Svara

  Bra läge, schyssta sängar och en maffig frukost och därtill prisvärd då kommer jag.

 191. Kristin Svara

  Viktigaste är nog läget samt att servicen är trevlig och proffsig! Sedan spelar ju priset alltid in!

 192. Eva E Svara

  Bästa vännen för sömnen är en bra kudde. Att det finns flera kuddar att välja mellan, med olika hårdhet, är ett enormt plus i kanten!
  // Eva

 193. emlisch Svara

  läget, standarden på rummet avgör en hel del med. Sedan jobbar jag ju med att mangla just hotellsängkläder och sådant så arbetsskadad som jag är så måste jag ju säga att jag när jag sedan är på hotellrummet kollar så att sänglinnen och frotté är rent o fräscht 😉

 194. Anneli S Svara

  Priset och att det är rent och fräscht!

 195. Mervi Svara

  Läget är viktigt för vårt val av hotell o då beror det på vad vi skall göra. Hotelllrummet skall ha möjlighet öppna fönster/luftkonditionering, continental
  dubbelsäng , badrum med fön av bra kvalitet, härlig frotte och speglar för kunna fixa till frisyren. Cityhelg = Centraltläge ett måste. Myshelg / SPA Då skall det finnas en härlig relaxavdelning, bassänger och bastu, det skall även finnas en bra restaurang med en meny med både kött/fisk och med prisvärda viner.

 196. Josefine Svara

  Allt som betyder något när jag väljer hotell, är pris, läge och stoooor frukost buffe. Är jag på ett hotell med liten frukost buffe så kommer jag inte tillbaka.

 197. Eva Andersson Svara

  Bra pris, centralt läge. Trevlig personal och bra frukost

 198. Paul m holm Svara

  Ett vänligt bemötande, servering av frukost och trevliga fräscha rum. Ser gärna att man kan ta med sig sin hund om man känner för det!

 199. Eva Dahlgren Svara

  Läget, miljötänk och en ljuvlig frukostbuffé.
  Lägg till trevlig personal och du har en succé!

 200. Maria Frykholm Svara

  Jag tycker det är viktigt att det är fräscht och bra frukost 🙂

 201. Jessica Jansson Svara

  Trevlig personal och bra läge är viktigt för mig! 🙂

 202. Marike Wikström Svara

  Jag kan överleva det mesta men rena sängkläder och ett fräscht badrum gör vistelsen angenäm!

 203. Anna F Svara

  C omfort
  L äget
  A la Carte
  R ökfritt
  I nternet
  O förutsägbart
  N yrenoverat

 204. Katarina Julin-Forssen Svara

  Vill ha god frukostbuffé samt Spa på hotellet.

 205. Tom jahn Svara

  God mat och spa med bad och bastu på hotellet är viktigt.

 206. Mathias Såhlin Svara

  Ett fantastiskt läge och en riktigt härlig king size säng.
  Sen har första intrycket stor betydelse, så foajén och resturangbaren måste vara tilltalande.

 207. Anna Svara

  Viktigast är känslan. Märker ganska snabbt vilka hotell som kan passa mig. Ens personlighet måste passa ihop med hotellet.

 208. Camilla senneson Svara

  Det viktigaste är att hotellet är rent, fräscht, stort rum o anpassat för barn. Äääälskar att bo på hotell!

 209. Erika Svara

  Hotellrummet ska vara rent och fräscht. Jag väljer gärna ett hotell i centrum av staden.

 210. Anette Svara

  Läget är nästan A och O, beroende på vad syftet med mitt besök på stället gäller. Det spelar också in om jag åker själv, med partnern, hela familjen eller inom jobbet. Bra frukostbuffé, fräscha rum och trevlig personal är viktigast när jag/vi väl är på plats. Priset spelar självklart också stor roll (iaf om jag betalar själv ;-)).

 211. Kimone Svara

  Lågt pris och bra med plats att bo 3 stycken på rummet då jag reser ensam med mina två barn de få gånger vi reser.

 212. sylvia Svara

  Det viktigaste är läget på hotellet. Nära till det man tycker är viktigt. Trevlig personal o god frukost är också ett stort plus.

 213. Åsa Nilsson Svara

  Sedan vi fick barn i familjen prioriterar vi helt annorlunda. Nu är prio ett att det finns en lekvänlig yta i närheten av hotellets restaurang för att göra middagen lugnare. Om det finns lekrum så är det såklart ett extra plus. Välkomstgåva till barnen är också alltid en bonus!

 214. Helena Andersson Svara

  Pris, läge, vad som ingår i priset och vad man får betala extra för hotellets utbud, relax, frukost och recensioner.

 215. Lotta Ranefjärd Svara

  Rent och tyst, en chans att vila ut,
  sova länge utan barn, fantastiskt veckoslut!

 216. Frida Svara

  Läget och priset avgör och om det finns en grym frukostbuffe.

 217. Johan Svara

  Det absolut viktigaste=måste är att receptionen är öppen 24 timmar=dygnet runt.

 218. gunilla mattsson Svara

  Hotellet ska vara fräscht och ha fina rum med bekväma sängar och fin utsikt. Bra frukost gärna med så mkt ekologiskt som möjligt!

 219. Linda Svara

  En lyxig känsla!

 220. Anita Svara

  Hotellfrukosten

 221. Maje Svara

  I somras kom jag fram till två saker: frukosten är värd att betala mer för och så vill jag bo högre upp än på markplan! För då var det varmt och fönstret hamnade jäms med marken…. Inte alls lyckat…..

 222. Aniika Svara

  Ett av kriterierna jag har är att hotellet ska ha ett gym. När jag åker på semester vill jag har möjlighet att köra ett gympass innan hotellfrukosten (som är det andra kriteriet… 🙂

 223. Niclas Grude Svara

  Bra läge och att det är rent o fräscht är det viktigaste

 224. Lotta Svara

  Fin och mångsidig frukost, bekväma sängar, ljust, fräscht och rent på rummet och solljus & möjlighet att öppna fönster i rummet.

 225. Erika Alexandersson Svara

  För mig så är läget det absolut viktigaste, det ska vara enkelt att ta sig dit man vill, slippa ta buss/tåg/taxi för det kostar en del och det lägger man hellre på roligare saker än transport.

 226. Jeanette Svara

  När jag väljer första gången är det mysighetsfaktor som avgör. Om jag ska boka om ett hotell så är det förutom att det ska vara mysigt – så är även servicen och frukostbuffen viktiga.

 227. Carola Svara

  Läget, fräscha rum, generös frukostbuffé och priset förstås!!

 228. Ana Svara

  Location, location, location!

 229. Pia Adenkrans Svara

  Vacker miljö som är avkopplande! En bra restaurang med mycket att välja på. Gärna en inomhus pool med spa & bastu. & service inriktad personal!

 230. Maria Svara

  Det första jag tittar på är bilderna. Finns det inte bilder på rummen blir det ingen bokning. Jag vill se om det ser trevligt och fräscht ut. Hemsidor på engelska går också bort – varför finns det hotellkedjor i Sverige som envisas med att presentera sitt hotell på engelska? På bra hemsidor kan du välja språk. Är det hotellstandard vill jag ha wc och dusch på rummet. Sedan spelar ju priset in så klart och ibland läget.

 231. Karolina Björkstedt Svara

  Bra recentioner från gäster som bott på hotellet.

 232. Karin Ohlsson Svara

  Ett bra läge, rena och fräscha rum och trevlig personal gör susen!

 233. Irene Larsson Svara

  Jag vill att hotellet ska ligga centralt, så jag kan gå till fots från järnvägsstationen till hotellet.

 234. Caroline Sjögren Svara

  Det viktigaste när jag väljer hotell handlar till störst del om vem som är min rumskompis. Allra helst vill jag inte bo själv utan med någon jag älskar. Sen har självklart en supergod frukost och bra service med trevlig personal stor betydelse 🙂

 235. Camilla Svara

  Att bilder ser fräscha ut på internet när man sitter och letar. Viktigare är dock att när man väl kommer dit så måste verkligheten överensstämma med bilderna. I det läget är det även viktigt med trevlig personal och att frukostbuffén håller vad den lovar

 236. Lena Hagberg Svara

  Bra läge, pris, frukost och fri wi-fi, då blir det bokning!

 237. Bella Svara

  För mig är det viktigast att hotellet ligger i en stad jag aldrig besökt, alltså att vistelsen blir en spännande upplevelse. Jag vill gärna veta att hotellet är fräscht men inte så mycket mer-det vill jag uppleva! Behöver inte heller veta i förväg om hur bussförbindelser osv fungerar, det är själva utmaningen.

 238. Dani Svara

  Jag väljer oftast ett 5-stjärnigt hotell med många våningar, stora sängar och något originellt som gör att hotellet sticker ut från resten. Självklart måste läget vara passande också.

 239. Patrik Svara

  Läget, priset, rent, frukost. Fritt WIFI borde lika självklart som låsbar dörr eller säng på rummet.

 240. Helen W Svara

  Jag vill ha ett hotell med genuin ”hotellkänsla” där rummet är rent o fräscht och inte alltför sterilt. Priset har också betydelse. Bland det bästa på en hotellvistelse är hotellfrukosten, så att den är bra med stort urval och gärna mycket frukter och bär och brieost med sylt och kex är ett plus.

 241. Malin Svara

  Det allra viktigaste är att det känns fräscht.

 242. maria folkesson Svara

  Jag kollar efter mysfaktor!!!!!!!! Det är nummer ETT

 243. Emma Svara

  Priset är viktigt, men viktigast är frukosten!

 244. Ida Karlsson Svara

  Det ska vara rent och fräscht, inte gamla sunkiga möbler osv.

 245. Pernilla Svara

  Läge och komfort
  Ekologiska alternativt vad gäller frukost och övriga måltider

 246. Gunni Zejlon Svara

  Rent och fräscht, trevlig personal, och nära till stranden.

 247. Hanna Svara

  Jag tycker det är viktigt att kunna göra ett billigt tillval av mat, så man har det på hotellet om man önskar.

 248. Jasna Svara

  Prisvärt & bra är mina ledord när det kommer till val av hotell. Samtidigt vill jag bo centralt speciellt när det blir kväll.
  Att kunna frossa i en god frukostbuffé, är A & O för att få mig att resten av dagen att le.

 249. ann karlsson Svara

  Läget och omdömen från tidigare gäster är avgörande 🙂

 250. Louise Eriksson Svara

  Läget och priset är styrande, mellan jämnbra hotell handlar det ofta om det där lilla extra, fräschör, halvpension osv.

 251. Hans Möller Svara

  Sällskapet! Om man delar rum med någon man trivs med spelar inte rummet i säg någon roll.

 252. Linda Svara

  Det finns flera saker jag tittar på, först och främst, som för väldigt många andra, måste jag kolla på priset. Efter det går jag på hur pass centralt det ligger, och sedan får jag bara hoppas på att frukosten är bra – för det är ändå det ABSOLUT viktigaste för mig. Frukost och hotell liksom håller varandra i handen 🙂

 253. Jenny Olsson Svara

  Innan jag bokar bestämmer jag vad jag ska göra dit jag ska,
  för ett hotel nära vill jag ju ha!
  Om jag får mycket tid på mitt rum,
  vill jag sjävklart ha badkar och sitta i skum!

 254. Ann-Kristin Gunnarsson Svara

  Läge och pris är givetvis viktigt men det som jag gärna vill ha på ett hotell är strykjärn, bra ventilation och bra service vid frukosten, gärna med croissanter och gott kaffe.

 255. Lina Garhed Svara

  Läget är helt klart min första prioritet,
  Att det är lätt att ta sig till och från är en frihet.
  Därefter väger andras recensioner högt,
  Med få recensioner går det trögt.
  Div faciliteter kan vara bra att ha,
  Ett hotell med många är att föredra
  Av bilderna får man sedan fräsh-heten bedöma,
  sedan är det bara att boka och om semestern drömma.

 256. Bibbi Svara

  Läget, renlighet och frukostbuffén!

 257. Henrik Svara

  Viktigast är att hotellet har en ordentlig miljöpolicy eller allra helst någon form av miljömärkning typ Svanen eller liknande. Givetvis skall det också finnas ett bra utbud av ekologiska och KRAV märkta produkter på frukosten!

 258. Anna M Svara

  Det viktigaste är att läget passar, priset är ok och att hotellet är städat och har en bar frukostbuffé. Priset och läget kan vara mindre fördelaktiga om tex de har en underbart unik och god frukostbuffé och kanske något extra på rummen (som eget mini-spa eller något som man aldrig hinner med hemma). Att hotellet har poängsystem är också ett plus så att man får något extra för att man bor där och känner sig speciell. Scandic har lyckats bra med detta, tyvärr är inte alltid deras frukostbuffé så där speciell även om den alltid är ok. 🙂

 259. Anette Svara

  Det viktigaste är att hotellet är rent och fräscht. Sen är det alltid mysigt med god hotellfrukost men rent och fräscht är absolut det viktigaste.

 260. Ulla Eriksson Svara

  Rent och bra frukost är trevligt. Inte alltför långt från de aktiviteter som är resans syfte, strand t ex.

 261. Ullis Svara

  Kommentarerna. Kollar alltid kommentarerna och tidigare gästers utvärdering. Säger alltid mer än flashiga bilder och säljande slogan.

 262. Anette Eriksson Svara

  Att ha nära till allt högst rankas,
  när det en hotellvistelse vankas.
  Som önskemål nummer två,
  vill jag ett fräscht rum få.
  Sen vill jag i skön bädd sova gott,
  även om jag inte bor på slott.

 263. Mia Svara

  Pris, läge och att det är rent & fräsch är avgörande för mig, det ska vara funktionellt för den resa jag planerar, bli min egna lilla oas där jag kan pusta ut och sova gott utan bekymmer. Läser gärna också andras omdömen!

 264. Yvonne Svara

  Läget, pris, samt att det är fräscht och välkomnande med möjligheter till olika attraktioner inom räckhåll variation med blandad kompott är det optimala..lite lyx är aldrig fel 😉

 265. Mari Svara

  Att hotellet går att boka på ett smidigt sätt via nätet. Finns tillval som badkar, speciella kuddar och täcken eller frukost på sängen är det alltid ett plus.

 266. Caroilna Sten Svara

  Trevlig och glad personal, fina rum med bekväma sängar, värme och god mat.

 267. Cecilia Svara

  Det viktigaste när jag ska välja hotell är vad tidigare gäster säger om bemötandet från personalen, för det kan såklart påverka trivseln. Hela vistelsen där kan bli så mycket roligare och trevligare om personalen älskar sitt jobb och verkligen vill att gästerna ska ha det bra. Andra faktorer som är viktiga är även priset, var hotellet ligger i förhållande till eventuella nöjen, hur fräscht hotellet är och vad tidigare gäster säger om maten.

 268. Zaiga Holm Svara

  Läget är viktigt men också komforten. Jag tittar gärna på Tripadviser för att se vad andra gäster har att säga om hotellet. Jag vill gärna göra en helthetsbedömning. Det hjälper ju inte att läget är perfekt om sängarna är dåliga.

 269. Sirja Svara

  Där marknadsföring stämmer med verkligheten
  då har hotellet fått kred för lojaliteten
  Riklig frukost, städat och sköna sängar
  Då är vistelsen värd sina pengar

 270. Nellie Mårtensson Svara

  Det viktigaste för mig när jag väljer hotell är läget och miljön, samt om frukostbuffé ingår.

 271. Monir Othman Svara

  Priset är naturligtvis en av de starkaste faktorerna som leder till valet. Men också detaljer som frukostbuffén och servicen.

 272. Moa Svara

  Pris,omdöme och hur maten är. Det är viktigt för mig speciellt om vi reser utomlands!

 273. Lotta Danielsson Svara

  Läget, priset, att frukost ingår samt att fri wifi finns i hotellrummet.

 274. Sofie n Svara

  För mig är läget och frukosten viktigast. Ligger hotellet nära de sevärdheter jag vill besöka är det ett stort plus och med en rejäl frukost orkar jag göra mycket under min resa 🙂

 275. Marie Svara

  Hotellval = läget!
  en skön säng och smaskig frukost gör mig redo för dagens spännande fortsättnin

 276. Monica Nilsson Svara

  Läget, är det solsemester så vill jag ha ganska nära till stranden.

 277. Ingela Johansson Svara

  Att det är rent och frächt. Att man får ett trevligt mottagande när man anländer. God frukostbuffè.,
  Ett bra läge i förhållande till det jag har tänkt besöka.
  En bar är inte fel om det finns, där man kan umgås och
  träffa andra människor..

 278. Camilla H Svara

  Ett rum som är mysigt och service så bra,
  gör att jag redan vill åka idag,
  men som student blir pengarna korta,
  efter räkningarna är dem ju borta,
  så om jag nu vann detta till sambon och mig,
  skulle vi aldrig kunna sluta att tacka dig.

 279. Pia A Svara

  Självklart pris pressade rum vilket jag tycker Nordic Choice Hotels är duktiga på.
  Om man ska åka någonstans kolla alltid med Nordic Choice Hotels dom har en fantastisk service.

 280. Helena Bergman Svara

  Vart hotellet ligger, närhet till staden, sevärdheter. Att ha gångavstånd till det som är planerat för resan. Fräscha rum.

 281. Christina Lindqvist Svara

  Läget är väldigt viktigt, men också att det ska vara fräscht. Andra viktiga faktorer är pris och recensioner från tidigare hotellgäster.

 282. Lisa Rehnstedt Svara

  Läget, standard och hur rummet ser ut! Modernt rum stor säng och gärna badkar . Frukost är ett måste och såklart rökfritt och trevlig personal

 283. Sandra Svara

  Jag brukar väga in om det är ett bra läge och en bra service. Det mest viktigaste enligt mig.

 284. Pia Svara

  Läge, pris och miljötänk.

 285. Caroline Svara

  Det är alltid kul med detaljer som gör hotellet unikt,
  det kan vara allt från ett frukosttillbehör, aktiviteter eller en rumsmöbel som är antik.

  Gärna ska varje hotellvistelse vara något nytt man inte upplevt innan, som man i många år framöver kan se bilden av på näthinnan.

  En resa är inte bara en upplevelse för stunden utan man vill efteråt kunna tänka tillbaka på hur bra det var,
  inget slår att sitta med familjen och gå igenom alla underbara minnen man har!

 286. Sofia T Svara

  Om jag inte har varit på hotellet tidigare är betyg och kommentarer från andra viktiga. Generellt så prioriteras renlighet och god frukost högt! Vem tacker nej till en härlig frukostbuffé liksom?

 287. Maria Olsson Svara

  Hotellets läge är viktigt för oss,
  att det är fräscht och miljövänligt förstås.
  En riktigt god frukostbuffé,
  ger god livskvalité.
  En trevlig pool vill gärna barnen ha,
  maken och jag gillar spa.
  Det är viktigaste är ändå,
  att man har trevligt sällskap på hotellet också.

 288. Mats Paulsson Svara

  Viktigast för mej är frukostbuffén och gärna att det finns bastu på hotellet

 289. Klas Gölin Svara

  Det viktigaste är prisklass, läge, och framför allt att det finns träningsmöjligheter! 🙂

 290. Sussi F Svara

  SÄNGEN! Är ett viktigt kapitel för sig! Till Hästens och Carpe Diem säjer jag aldrig nej, att inte kunna sova pga knarr eller sunkig kvalite’, hur oproffsigt är inte de’!

 291. Annelie Svara

  Läget är viktigt, det ska vara någorlunda nära centrum. Sedan ska det vara rent på hotellet. En god frukost är inte heller fel och bonus om hotellet är mysigt.

 292. Ellen Svara

  Viktigast är helt klart läget och priset, allt annat får komma i andra hand!

 293. Emelie Svara

  Jag överväger vad jag vill få ut av staden jag besöker och därmed väljer hotell beroende på närheten till det jag vill se.

 294. Lena Svara

  Det viktigaste för mig, när jag väljer hotell, är vänligt bemötande från personalen, rent på rummet och en god frukost.

 295. Anette Haeger Svara

  Jag frågade familjen…
  Maken: ”Pris.”
  Son (8 år): ”Det ska vara mysigt, inte hårda sängar, inte en massa ljud utifrån och det ska inte vara blött på toaletten.”
  Jag vet inte riktigt var dessa krav kommer ifrån, men själv satsar jag på hotellets läge (och pris).

 296. Malin Svara

  När jag ska välja hotell så är läget det viktigaste! Det behöver inte ligga mest centralt, precis vid stranden, bredvid bästa restaurangen etc. Men det ska vara på ett ställe som känns någorlunda centralt samt säkert. Man vill inte behöva oroa sig för saker i onödan på resan eller spendera timmar på tunnelbana, buss eller tåg!

 297. Kristina Svara

  Personalens bemötande, sängarna och riktigt bra frukostbuffe´- det gör hotellets kvalitet!

 298. Richard Svara

  För mig som inte bor på hotell så ofta känns det extra viktigt att det är ett fint ställe. Sajter som Tripadvisor brukar vara bra att undersöka och då tittar jag framförallt på prisvärde, läge och sist, men inte minst, frukosten!

 299. Susanne Svara

  Lyx och flärd,
  det jag på semestern är värd
  jag vill känna storstadens puls
  så att jag kan shoppa på impuls

  Frukosten får inte vara skral
  får gärna ha ekologiska och närodlade val
  hittar jag ett hotell som uppfyller detta
  vet jag att valet är det rätta

 300. Gunilla Herlin Svara

  Att det ligger i närområdet till de sevärdigheter vi är intresserade av. Det får gärna finnas tillgång till massage på hotellet.

 301. Malin Hansson Svara

  När jag väljer hotell tycker jag att det främst är viktigt att välja ett med bra läge – gärna nära till allt det man har planerat att göra så att man slipper resa runt en massa. Sen är det även kul och det erbjuds lite mer på hotellet: fin inredning/omgivning, frukost, trevlig och hjälpsam personal och så vidare. Men läget är helt klart prioriterat.

 302. Lotte Vognsen Svara

  Oavsett syfte med resan kollar jag upp recensioner av hotellet, läge och frukoststandard. Jag jämför priser med liknande hotell och väljer oftast det hotell som har faciliteter som tilltalar mig. Spa-avdelning, inredning och en bar med ett intressant öl/whiskyutbud hamnar ofta på min lista över tänkbara hotell.

 303. N.Josephine Legros Svara

  Att servicen är god och att sängen är bekväm. Badrummet fräscht och förvaringsutrymmet bra.

 304. Karin Delerholt Svara

  Läge, recensioner, pris är det jag prioriterar i mitt val av hotell!

 305. Anki Svenland Svara

  Att bli bortskämd!

 306. Sara Svara

  olika beroende på vad man vill ha ut av vistelen såklart – men kollar mycket på vad andra resenärer gett hotellen för betyg inom olika områden 🙂

 307. Maria ibjer Svara

  Läget!

 308. ola lagström Svara

  först ställer jag in mitt bagage sedan kollar jag runt i rummet varpå jag går in på toaletten och tittar på den. sedan brukar jag lägga mig på sängen och titta igenom mappen med info, sedan avslutar jag med att zappa igenom tv kanalerna.

 309. Katarina Bergman Mjöberg Svara

  Oj, jag skulle vilja bo på ett hotell som ligger ”mitt i smeten”. Alltså så centralt som möjligt & äta en god lång frukost med glada människor runt mej.

 310. Karin Brittberg Svara

  Serviceminding personal, rent o fräscht. Frukost som har en helhet med kravmärkta produkter. Läge o priser.

 311. Eva Löth Svara

  Det viktigaste är närheten till dit jag ska. Att kunna promenera än att åka. Ett fräscht och serviceinbjudande hotell.

 312. Åsa Lissdaniels Svara

  Läget, mysig miljö, bra service och bra frukost. Choice är ett enkelt val!

 313. Ulla Pettersson Svara

  Rent, trevlig personal, tillmötesgående och centralt. God frukost är ett plus dessutom prisvänligt.

 314. Tulsi Olsson Svara

  Nordic Choice has my voice:-
  Allt man behöver:-) och lite till!
  Där jag sova vill:-)

 315. Solbritt Svara

  Nordic Choice är bra hotell
  där tillbringar jag gärna en kväll
  sköna sängar är ju ett måste bara
  och det kan ju de klara.

 316. Susanne Svara

  Det viktigaste för mig när jag väljer hotell är:

  * läget
  * priset
  * frukosten
  * hur jag blir bemött

 317. Lisa Svara

  Att det finns duk på borden och att det finns frukost såklart!

 318. carina söderberg Svara

  Bra om det ligger i närheten av järnvägsstationen( det är miljövänligt att åka tåg) Men det härligast med hotell är ju FRUKOSTEN och att få känna sej lite LYXIG!

 319. Marita Svensson Svara

  Frukosten är så viktig så vi får en bra start på dagen. Förutom de sköna sängarna

 320. Rosita Demez Svara

  Att hotellet är rent, fräscht, prisvärt och inte alltför långt ifrån där jag tänkt tillbringa tiden är det viktigaste för mig.

 321. Taina Karlsson Svara

  Att det inte är lyhört samt att frukosten är bra.

 322. Irene Svara

  Läget och priset är avgörande om du inte bott på hotellet förut. Är personalen trevlig och tillmötesgående och hotellet rent och fräscht återkommer jag gärna även om priset är lite högre.

 323. Lasse Svara

  Rent o fräscht, med bra läge och en härligt frukostbuffé,
  naturligtvis att det är prisvärt och har en service som får mig att le.

 324. Karin Svara

  Bor aldrig på hotell då jag inte har råd att göra så. Om man bortser från det, och fantiserar, så skulle följande vara kriterier som jag gärna sett uppfylls:
  *Gratis Wi-Fi
  *Sängkomfort
  *Stort ”badrum”, med generös dusch
  *Rogivande färgsättning och inredning
  *Fri teve
  *Sen utcheckning

 325. Tessan Svara

  Rent och TYST är viktigast för mig.

 326. Johanna Lundgren Svara

  Jag tycker att det är jätte viktigt att det är rent och fint.
  Det är tur att dom flesta hotell nu är rökfria.En lyxig
  frukost är viktigt. Jag har bott på Clarion och deras hotell har stil. Nu hoppas jag på massor av tur.

 327. Lollo Svara

  Det jag ser fram emot med att bo på hotell är frukosten, att få sitta länge och njuta rykande färskt kaffe, och dagsfärskt bröd. Och att sedan, få gå till rummet och slänga sig i sängen och kika lite på tv.

 328. Catharina Svara

  Läget absolut viktigast speciellt om det är en kort resa, men även breda sängar och ett trevligt frukostbord och matsal betyder mycket…

 329. Ann-Christine Svara

  Det allra viktigaste är att det är rökfritt överallt i hotellet. Sedan vill man ju så klart att smaskig frukostbuffé och gärna ett spa också.

 330. Krstn Svara

  Bemötandet av en trevlig personal
  Det avgör mitt val
  Nordic är bäst, med såå skön säng
  dessutom får jag min poäng…

 331. My Baudou Svara

  Det viktigaste vid val av hotell är läget, en trevlig atmosfär och en välsmakande frukost.

 332. annika karlsson Svara

  Trevligt bemötande av personalen .Att alla yrkes kategorier säger trevligt hej och ger mig ett leende då känner jag mig välkommen !

  Trötta öron och ögon som hänger
  Koka gröt med ungar som klänger
  Mannen i soffan och tvätt i maskin
  Dammsugarn framme och odiskat porslin
  Visst är livet härlig för stora och små
  Men tänk en ledig dag, vad bra man skulle må
  Varför inte till våren åka på spa
  Skön massage ta!

 333. Maria WP Svara

  Jag vill ha kvalitet på mitt rum
  där viker jag inte en tum.
  Inbjudande badrum och härlig säng
  är något som alltid ger extrapoäng.

 334. Emma S Kvarnström Svara

  Att det är fräscha rum är det viktigaste. Sedan gör det ingenting om det ligger några kvarter från centrum för då får jag uppleva mer av staden när jag promenerar runt.

 335. Dan Svara

  Vad som är viktigt beror på vem jag åker med – en vän eller någon jag tycker om.
  Men, det finns två saker som alltid är viktiga: hotellets läge och en riktigt bra frukost!
  Ett hotell behöver inte heller vara exklusivt för att vara bra – ett mysigt hotell slår ett lyxhotell med hästlängder!

 336. Alan Huang Svara

  För den studerande är priset och att hotellet liggger centralt viktigast. Men personligen är städningen väldig viktigt också.

 337. Sus Svara

  Har varit med om att man vid incheckningen frågar om man vill ha ett rum högt upp eller så lågt ner som möjligt, samt även vilken typ av kudde man vill ha….det kändes superseriöst och dit vill jag återkomma!!

 338. Roger Lindskog Svara

  Att man kan välja klass och placering på hotell beroende på vilken typ av resa man är på, affärer, sport, semester, mm.

 339. Staffan Olsson Svara

  att servicen är bra och att hotellet ligger lämpligt till.

 340. Lena Johansson Svara

  Rent och fräscht, sköna sängar, är ett måste, en härlig stor frukostbuffe får mig att må bra och le, närheten till city eller bra kommunikationer i närheten, trevlig tillmötesgående personal är ett stort plus, gärna badkar .
  En trevlig restaurang eller liten bar så man kan koppla av. då man kan njuta av vistelsen och må bra.,

 341. wedding dresses images Svara

  It’s perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or suggestions. Maybe you can write next articles referring to this article. I wish to read even more things about it!

 342. Ann-Christine Kittel-Olsson Svara

  Hotellet ska vara inbjudande, ge god service och personalen ska måna om gästerna. Viktigt med bra sängar, rökfritt och en upplevelsemiljö att minnas. Visst kan vi komma den 17 december

 343. Eva Åsell Svara

  Vill ha: Bra pris & ligga centralt! God mat & bra service är det på dem flesta hotell tycker jag 🙂 Håller nu tummar & tassar!!!!

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.