Roger och Titti på roadtrip i USA – Niagarafallen

titti-och-roger-i-usa-roadtrip-niagarafallen-dagtid

Sovit har som stockar!
Jag testade gymmet som INTE hade heltäckningsmatta, två tummar upp för det! Jag gick dit 7.15 och när jag varit där en stund stormar en kille in och börjar slita och dra i tunga hantlar utan att värma upp. Tio minuter senare kommer hans kompis och de tränar på en stund sedan säger första killen med hantlarna att han är klar, att han kört sedan kl 7 och ska gå och duscha.
Vem lurar han mest…? Kul.

Hotellet var för övrigt bra på alla sätt, Sheraton at the Falls. Nära till allt och himla fräscht. Roger blev överlycklig för att det hade ett eget Starbucks!

Vi drog mot Niagarafallen på morgonkvisten, vi ville se fallen i dagsljus också. Vi kollade från USAsidan och så skulle vi promenera över till Kanadasidan (smaka på det ”promenera till Kanada”). Då visade det sig att Roger inte hade passet med sig. Plötsligt trodde han inte att det behövdes trots att de varit mycket nitiska vid båda gränserna i går kväll när vi åkte bil fram och tillbaka… Där blev vi lite försenade.
Väl vid fallen var de ännu vackrare och ännu mer imponerande på dagen.
Det är mycket casinon, spelhallar, duty free, hunted houses och sånt. Kul om man gillar det. Tittar man på fallen ser man det inte alls så man kan välja!
Många förlovar sig och gifter sig här, jag vill understryka att vi inte ägnat oss åt något sånt!

Efter fallen kastade vi oss i bilen och började med att svänga förbi Buffalo, vi blev aningen överraskade, inte en människa på gatorna! På riktigt. De var i ett Mall utanför stan visade det dig när vi själva till sist hittade Walden Galleria. Vi knallade runt och låtsades att vi var med i Beverly Hills 9021345678…

Nu började det bli sent så vi tutade vidare till Albany, ett stopp på vägen till Boston som vi åker till på flera omvägar i morgon!
I Albany bor vi på motel. Ett sånt man ser på film. Vi bestämde redan hemma i Sthlm att vi ville bo så här en natt. Och det är allt vi kunde önska! Väljer dock att inte sitta i soffan och undrar just vad det är för fläckar på golvet? Vi gillar det!!

Over and out!
/Titti. (Och Roger som hälsar från sitt rum!)

titti-och-roger-i-usa-roadtrip-skylt

titti-och-roger-i-usa-roadtrip-niagarafallen
Niagarafallen!

titti-och-roger-i-usa-roadtrip-niagarafallen-gransskylt

titti-och-roger-i-usa-roadtrip-niagrafallen-kanadasidan
Från Kanadasidan!

roger-och-titti-pa-roadtrip-i-usa-alg
Exotiskt i Kanada.

titti-och-roger-i-usa-roadtrip-indian
Alldeles för lite om the native Americans. Generellt. Men i kartboken märks de, många orter har svåra namn! Passerade orten Hiawata i går. Minns du Lilla Hiawata i Kalle Anka?

titti-och-roger-i-usa-roadtrip-niagara-falls-kuddar
Älskar mycket kuddar på hotell!

titti-och-roger-i-usa-roadtrip-galge
Viktigt! Inte hänga galge på sprinkler!

titti-och-roger-i-usa-roadtrip-on-the-road-again
On the road igen!!

titti-och-roger-i-usa-roadtrip-funny-sign
Vad betyder den här skylten egentligen???

titti-och-roger-i-usa-roadtrip-hotel-albany
Motel i Albany!! Den varma belysningen hör underverk för inredningen..

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.