Hallå där..

…Lotta Bergenholtz (f.d. anställd), resesäljare på Resia i Borås.

Lottas semester…

Rest i sommar? Barcelona i tre nätter. Vi shoppade, åt god mat och turistade. Vi var bland annat på en tre timmars cykelsightseeing som jag rekommenderar. Jag tycker att Barcelona är en härlig stad.

Jag var även på en sju nätters kryssning med NCL Epic i Medelhavet. På kryssningen besökte vi bland annat Rom, Pisa och Marseille. Att åka på kryssning är bland det bästa man kan göra på en semester.

Freedom_of_the_seas
Kryssning i Medelhavet

Resa inbokad? Gran Canaria i november. Jag vill åka dit för att koppla av, sola, bada, träna och ta en shoppingtur till Las Palmas.

Lottas bästa…

Storstad: New York. Där finns allt man vill ha, för att känna storstadspuls och dessutom kan man språket så allt blir så mycket lättare!

Strand: Tulum i Mexico. Kritvit strand som man inte bränner sig om fötterna på. Mayatempel som skymtar i horisonten, turkost vatten och en härlig Ceviche till lunch.

Tulum
Tulum i Mexico

Hotell: L´Orangerie på La Digue Island, Seychellerna. Romantiska och fina rum i naturfärger och naturliga material, bland annat i trä och sten. Hotellet ligger inbäddat på en sluttning med fin utsikt. Det råder en härligt avslappnad atmosfär och det känns lyxigt utan att vara snofsigt.

Drömmål: Många, men just nu är det att bila runt i USA några veckor. Landa i Denver och bila genom Aspen – Grand Canyon – Las Vegas – San Fransisco – Los Angeles – San Diego. Jag vill åka dit för att uppleva forsränning, naturupplevelser, storstad, sol, bad och shopping på en och samma resa.

Gästbloggare_170px_malin

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.