Roger och Titti på roadtrip i USA – i publiken hos David Letterman

roger-och-titti-pa-roadtrip-i-usa-new-york-david-lettermanJPG

Thank you and goodbye.
Auf Wiedersehen.
Au revoir.
Hasta la vista.
Tack å hej. Till New York.
Fredag morgon tutar vi i väg igen i ny hyrbil, med mer bagage än när vi kom till NYC och siktet är nu inställt på Niagarafallet. Det ska bli väldigt kul! Det tar tid att köra dit, vi räknar med minst fyra timmars körning – var. Under fredagen.

Vår sista dag har vi tillbringat med en gemensam husgud sedan årtionden tillbaka; David Letterman!! Vi fick ett ryck och gick till Ed Sullivan Theatre och ansökte om att vara publik till The Late Show, de väljer ut vilka som får komma. Vi fick!! Vilken kick. Han är ruskigt bra fortfarande, vi blir otroligt inspirerade!! Vi tycker båda att allt runt omkring är halva nöjet, hur de lägger upp saker och ting, Daves bästisar som är där och håller honom glad, producenter, researchers. Ett myller av proffs som får det att funka. Inspirerande. Som sagt.

Sedan tog vi ett sista varv på varuhuset Macy’s och jag höll på att köpa 8 mattallrikar med en julgran på… Fick dock stopp på mig själv. Roger letar gucka till håret, det verkar väldigt noga med vad det är för sort.

Nu är det tack och god natt! (Blir kallt i natt för mig, städerskan har öppnat fönstret och det går nu inte att stänga! Fjärrkontrollen till tv:n är för övrigt också försvunnen!!?? Mystiskt.)

/Titti & Roger.

titti-och-roger-i-usa-new-york-asiatiskt
Det blev asiatiskt sista kvällen i NYC

titti-utanfor-david-letterman

titti-och-roger-i-usa-roadtrip-new-york-roadsign

titti-och-roger-i-new-york-macys-rultrappor
Macy’s anrika trärulltrappor

titti-och-roger-i-new-york-pretzel
Överskattat tilltugg

titti-och-roger-i-usa-new-york-empire
Empire säger hej då för denna gång

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.