Titti utforskar Central Park i New York

titti-shopping-new-york-nike-store-Mechelle

Jag har gått för långt! Snart lossnar mina ben!
Det kan inte vara bra att gå så här mycket…

Jag började med att ta mig till NIKEs flagshipstore, det skulle köpas skor. Det var som att komma till en nattklubb, DJs och dans som visade sig vara träningspass. Man ville att vi kunder skulle vara med. Jag var lite felklädd… Hörde inte vad jag tänkte, det var ett jäkla hallabaloo! Tanten i mig vaknade. Men så träffade jag expediten (det heter säkert inte så längre men vi gick inte in på titlar) Mechelle och hon var grym. Hon letade skor och storlekar som om livet hängde på det. Hon sa också att jag såg ung ut, herregud – funkar krämen jag köpte häromdagen (se tidigare inlägg)!!?? Två tummar upp för Mechelle!

Väl ute ur affären turistade jag loss och gick kort och tvärs i Central Park, det var en bra dag i parken! Bilderna får tala. Jag tog också flera varv på Guggenheim, sedan promenerade jag hem igen och det var mycket mycket lååångt att gå.

Vad Roger gjort idag? Vet inte. Har inte sett karln på hela dan, men i skrivande stund är det snart dags för middag. På Red Rooster i Harlem. Vi har hört väldigt olika omdömen. Återkommer med vårt utlåtande.

/T.

titti-i-central-park-new-york-hc-andersen
Jag och HC Andersen. Två holländska tjejer fotade sig länge med statyn, jag fotade dem åt dem och de pratade så stolt om HC. -Han är väl dansk, sa jag. -Nä, sa de. -Han är från Holland. – Kanske något att googla, sa jag. Sen sa vi hej då.

titti-i-new-york

titti-ser christopher-wool-exhibit-nyc
Hann se Christopher Wool-utställningen i sista stund. Nedmonteringen var igång!

titti-utforskar-guggenheim-museum-new-york
Guggenheim Museet.

titti-utforskar-manhattan-new-york-guggenheim
Guggenheim Museet.

titti-utforskar-central-park-new-york
Alice i Underlandet med kompisar.

titti-och-roger-i-usa-new-york-Jazz-Bethesda-Fountain
Jazz vid Bethesda Fountain.

titti-och-roger-i-usa-roadtrip-new-york-central-park-utsikt

titti-och-roger-i-usa-roadtrip-central-park-football
Bra väder, blir varmt med tröja då…

titti-och-roger-i-usa-roadtrip-new-york-central-park

titti-och-roger-i-usa-roadtrip-usa-central-park
Så man tappar andan!

titti-och-roger-i-usa-roadtrip-new-york-central-park-bank
Gillar de här små skyltarna på bänkarna i Central Park.

titti-och-roger-i-new-york-snow-star-fifth-avenue
Snöstjärnan på femte är uppe!!

titti-och-roger-i-usa-roadtrip-new-york-hund
En liten kompis som ville vara med…

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.