Roger och Titti på roadtrip – sista dagen i Philadelphia

titti-och-roger-i-usa-philadelphia-frukost
Ny dag, nya möjligheter!

Vi åt frukost på Di Bruno Bros. Superekologiskt och närodlat. Dock var det lite upprörande att allt serverades i plast och sopsortering existerade inte! Ekologiskt? Men gott var det. Regnet öser ner och det blåser. Därför ska vi nu köra mot Hamptons, ute vid kusten och antagligen ännu blåsigare.
Men först vill Titti titta på ännu en kyrka… En gammal Svenskkyrka. Och ett besök på Svenskmuséet här i Philly ska också hinnas med. Äntligen lite spår av Svensk-kolonin! Det kryllar av SAABbilar här. Körde dom många lyckade reklamkampanjer just i Philly? Roger kan inte släppa detta med SAAB så någon insatt får gärna höra av sig och berätta mer.

Kram från the city of brotherly love!
/Tits and Roge.

titti-och-roger-i-usa-di-bruno-bros

titti-och-roger-i-usa-philadelphia-brunnslock

titti.och.roger.i-usa.philadelphia

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.