Radioprofilerna Roger och Titti på roadtrip i USA – Washington

roger-titti-washington-resfeberWASHINGTON!

Vi hade varit här en timme när vi båda konstaterade att vi älskar stan! Vi bor i Georgetown, toppenläge på Savoy Suites. Ryan som jobbar i receptionen håller världsklass, fantastisk service och eventuellt kidnappar vi honom. Eventuellt. Det här området är otroligt mysigt.
Vi är är helt förälskade jag och Roger. INTE I VARANDRA!! I stan. Möjligen beror vår eufori på att vi i skrivande stund varit vakna i 22 timmar och det är läggdags nu.

Vi fick en guidad tur till hotellet av vår taxichaufför som visste allt om varje gatuhörn. CIAs huvudkontor bl a, men det var så hemligt att man inte kunde se det. Och visste du att det är Rolls Royce som numera gör chippen som liksom kör stridsfartyg. Jodå, så är det. Säger chaufför’n.
Chauffören som visste att vi var från Sweden pratade ändå om hur bra schweizerfranc står sig i USA just nu. En annan frågade om vi som är svenskar pratar tyska och vi blev med högtidlig röst informerade om att det finns hus som är över ett hundra år gamla i området. Man måste älska dem, The Americans!

radioprofilerna-roger-titti-washington

Vi käkade italienskt till middag, Rogga tog en öl från orten och toppade med en Budweiser. When in Rome…
Sedan handlade vi på Whole Foods som man ska och kvinnan i kassan visade sig ha en syster som pluggar ekonomi i Stockholm. Så nu när vi bekantat oss med de flesta är det läggdags. Hör Roger snarka från rummet bredvid. I morgon är det mycket som ska hinnas med, det blir sightseeingbonanza!

Tack och god natt!
/Titti.

Radioprofilerna Roger och Titti på roadtrip i WashingtonRadioprofilerna Roger och Titti på roadtrip i Washington

Radioprofilerna Roger och Titti på roadtrip i WashingtonRadioprofilerna Roger och Titti på roadtrip i Washington

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.