Radioprofilerna Roger och Titti på roadtrip i USA – stopover i Frankfurt

Titti Schultz på flygplatsen i Frankfurt

Nu är vi framme i Frankfurt. Gigantisk flygplats och stor dramatik för oss… Jag skulle ju bara ta en liten bild på Titti i säkerhetskontrollen. Då ropar en ilsken tulltjänsteman att fotografering är strikt förbjudet. Jag fördes handgripligen bort och in i ett litet förhörsrum. Usch vad otäckt. Kroppsvisiterad blev jag också. Men det var mest spännande… Detta hade inte Titti noterat då hon också fastnat i säkerhetskontrolllen. Orsak, medhavd Ramlösa. Hon tvingades svepa det som var kvar, lade av en rap och gick in i tax freen. Hon skulle antagligen köpa brännvin som vanligt. Okej det sista hittade jag på.

Nu sitter vi och pustar ut i Lufthansas businesslounge. Vi försöker se ut som att vi är på väg till ett jätteviktigt möte (typ köpa upp hela USA-möte). Vi vet inte egentligen hur vi hamnat här eller om det är okej att ta av sig skorna och befria fötterna en stund. Men det gör vi ändå. Snart lyfter vi mot the land of freedom.
Ps. Vi är fortfarande sams. Ds.

Titti Schultz på texfree Roger och Titti på flygplatsen i FrankfurtTitti fyndar vidare i taxfree-butiken
Skolöst häng loungen

Vy över Frankfurt från flygplan Radioprofilen Roger på flygplatsen
Vy över Frankfurt
Roger är lite trött och hungrig efter att ha vandrat runt på flygplatsen

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.