Vinterns utbud till Karibien

Charterns utbud till Karibien har verkligen vuxit. Tillsammans flyger de till sju destinationer men med möjlighet att kombinera med fler öar. Att flyga charter är både bekvämt och tryggt då du har bokat både flyg och hotell i samma resa. Det brukar också vara prisvärt när du jämför med att sätta ihop din egna resa med reguljärt flyg och boende.

Så här ser vinterns utbud på chartersidan ut:

Utbud-charter-karibien
Flera av resorna går endast att boka på 2 veckor då det är det som är mest efterfrågat. Apollo har störst utbud om du vill vara borta i en vecka.

barbados_2
Barbados kan man kombinera med Saint Lucia. 

Vill du resa till Mexico/Yucatanhalvön så har Fritidsresor störst valfrihet på olika destinationer. Men även Ving har ett stort utbud. I inlägg längre fram så kommer vi att titta närmare på de olika orterna. Ett tips är att göra en kombinationsresa och välja en lugnare ort ena veckan.

Reguljärflyg

Vill du flyga reguljärt så flyger Air France och KLM till ABC-öarna; Aruba, Bonaire och Curaçao samt Guadeloupe och Martinique. De flyger också till Havanna och Varadero som du kan kombinera med varandra. Du kan flyga från Stockholm, Göteborg och Kastrup med mellanlandning i Paris eller Amsterdam. British Airways har ett stort utbud i Karibien. Även här kan du flyga från Göteborg, Stockholm och Kastrup via London. Välj på Antigua, Bahamas, Barbados, Grenada, Puerto Rico, St Kitts, St Lucia, St Vincent och Tobago.

153530685
Med Air France/KLM kan´du flyga till Havanna och….

162258168
…och avsluta med sol och bad i Varadero där du enkelt och smidigt flyger hem ifrån. 

Kryssning

Vill du se många öar utan att behöva packa upp och ner så föreslår vi en prisvärd kryssning. Med våra rederier finns massor av olika kryssningar att välja på beroende på vilka öar du vill se. Med Royal Caribbean kan du flyga från Köpenhamn och få en veckas kryssning där i stort sett allt ingår samt två nätter i Fort Lauderdale fr. cirka 16.000:-* pp. MSC Cruises har en riktig prisbomb just nu med 6 nätters kryssning från Miami fr. 2.600:- den 12 januari*. Kom ihåg att det här är frånpriser så de billiga priserna kan ta slut fort.

Freedom_of_the_seas

Resia har ett stort utbud av kryssningar och du är välkommen att kontakta oss för att just din kryssning ska bli som du drömt om. Kryssningen går fint att kombinera om du skulle vilja stanna längre.

*Reseravtion för slutförsäljning.

3 Responses to Vinterns utbud till Karibien
  1. [...] har tidigare skrivit om charterns utbud till Karibien i vinter. I inlägget berättade vi även om möjl... blogg.resia.se/2013/10/10/med-reguljart-flyg-till-karibien
  2. [...] riktigt spännande ö i Karibien är Kuba med sin historia och vackra stränder. Vi har tidigare skrivit... blogg.resia.se/2013/10/15/kuba-historia-och-strander
  3. диета для мужчин Svara

    Thanks quite a lot pertaining to sharing that with all of men and women you undoubtedly find out what that you are talking about! Added. Kindly likewise discuss with this site Means). You can have a weblink various set up among us

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.