Resia arbetar mot barnsexhandel

Resia är ett företag som bryr sig, som vill göra gott och bidra till en bättre värld. Företaget var bland annat den första svenska resebyråkedjan som undertecknade ECPATs uppförandekod, för att aktivt arbeta mot barnsexhandel. Med respekt för problemet vill Resia sprida information om ämnet, då de tycker detta är viktigt att uppmärksamma. Läs mer om Resias samarbete med ECPAT här.

Ecpat o Resia
ECPAT är en ideell organisation som arbetar mot barnsexhandel.

Resia vill uppmuntra er alla bloggläsare att surfa in på www.naringenser.se, för att se en trailer om dokumentärfilmen När Ingen Ser som ECPAT har tagit fram. Den handlar om den globala barnsexhandeln och människorna som kämpar emot den. Det är en film som får en att öppna upp ögonen och inse att barnsexhandel är ett stort problem. Hela filmen släpps den 2:a oktober.

342376
Barn i Kambodja. Fotograf: Camilla Skagerström

Jag har själv sett filmen och tycker verkligen att den är värd att se, inte minst för oss reseintresserade. Den berörde mig och jag fick en betydligt ökad medvetenhet om problemet. Inga barn ska behöva uppleva barnsexhandel eller behöva plågas av sådana fruktansvärda minnen.

Gästbloggare_170px_malin

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.