Boka din vinterresa till solen!

Sveriges mörka, iskalla och alldeles för långa vinter är ibland outhärdlig. En resa till solen kan därför sitta ganska fint under Sveriges allra värsta vintermånader. Om du inte redan börjat fundera på vinterns resmål så bör du göra det nu. Ving, Fritidsresor och Apollo har ett brett utbud av vinterresmål till flera olika delar av världen. Nedan följer några exempel på riktiga godbitar för vintern 2013/2014!

Tobago

medwt1022

Apollos stora vinternyhet är paradisön Tobago i Karibien. Här skiner solen året runt med 26 grader i det karibiska havet. Då turismen till Tobago är begränsad så slipper du slåss om solstolar på stränderna och får istället en avkopplande semester bland lokalbefolkningen. Åk gärna hit i februari då det är karneval på ön. Då är det en enda stor fest på gatorna!

Jamaica

105875676

Färgstarka reggaelandet Jamaica är en nyhet hos både Fritidsresor och Ving. Denna tropiska ö, Bob Marleys hemland, är omtyckt för sina kritvita stränder, turkosa vatten och gröna natur! Det är svårt att undvika att ta till sig jamaicanernas avslappnade attityd till livet. Kanske kommer du till och med hem med rastaflätor…

Burma

burma2

Res till Burma i Sydostasien med Fritidsresor. Landet har precis öppnat sina portar för turismen så du har nu möjlighet att bli bland de första som upptäcker det här kulturrika landet. Besök vackra tempel, möt den vänliga, välkomnande befolkningen och ta del av de fina, halvtomma sandstränderna.

Seychellerna

164600791

Ving tar dig till det tropiska ö-riket Seychellerna i Indiska Oceanen. Här spenderade prinsessan Madeleine och Chris O’Neill sin smekmånad! Inte konstigt att kungligheter lockas av resmålet, då Seychellerna bjuder på idylliska stränder men också massvis av aktiviteter. Missa inte att uppleva Seychellernas fantastiska havsliv!

Gambia

gambia

Ving, som anordnat resor till Gambia i Västafrika sedan 1960-talet, är experter på detta resmål. Gambia bjuder på gyllengula stränder längs med hela kusten och ett rikt djur- och naturliv. Med Ving får du möjligheten att uppleva Gambia på riktigt, med ett stort utbud av utflykter och möjligheten att åka på safari!

Gästbloggare_joella_170px

Betygsätt inlägget:
Kategori: Övrigt
Taggar:

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.