Det kostar inget extra att köpa sin charterresa hos Resia!

Jag ser ibland på diskussionsforum och andra sociala kanaler att det hos traditionella resebyråer kostar extra att boka sin charterresa. Det vill jag direkt dementera. Det priset som resan kostar hos charterarrangören är exakt samma pris som det kostar hos oss på Resia

maria-charter

Alla charterresor hos Resia

Varför ska man då boka sin charterresa hos oss och inte gå direkt till charterleverantören? Hos Resia säljer vi alla charterresor på marknaden. Vi har alltså ett stort utbud och kan efter en noggrann behovsanalys ge dig exakt den resa du önskar. Vill du t ex bo strandnära eller i ett lugnare område så hjälper vi dig att välja rätt. Har du en tajt budget så kan vi lätt se vilken av arrangörerna som ligger lägst i pris på ett specifikt resmål. Våra 400 resesäljare har alla en bred erfarenhet och delar dessutom med sig till varandra för att lära sig och kunna så mycket som möjligt om alla resmål.

Under sommaren är det populärt att åka på en så kallad ”sista minuten-resa”. Hos Resia kan vi se vilken arrangör som har resor kvar till det resmålet du önskar. Vi kan också se om det är någon skillnad på prisnivån jämfört om du istället bokar en ordinarie resa och då veta på vilket hotell du ska bo på.

Besök oss!

Många tycker om att kunna diskutera sin resa personligen med en säljare. Resia har idag 55 resebyråer på 48 orter. Det finns alltså stor chans att du kan komma och besöka oss. Du når oss även på telefon 077-92 92 92. Våra telefoner ”känner av” var du ringer ifrån och kopplar alltid i första hand till en resebyrå som ligger nära där du bor. Om säljarna skulle vara upptagna med kunder i butik går samtalet automatiskt vidare till första säljare som är ledig.

Boka på resia.se

Vill du hellre boka din charterresa på nätet så har vi ett så kallat ”Chartersök” där det finns oändliga möjligheter och där du genom ett urval kan smalna av ditt sök på dels olika avreseorter men även destinationer, datum och pris. Är det en sista minuten-resa du är ute efter så väljer du istället att söka din resa i vårt ”Sista minuten-sök”. Där finns också flera val du kan göra för att hitta just den resa du söker. Båda söken letar igenom charterleverantörernas utbud och du får en bra översikt. Önskar du hjälp med din bokning på nätet så svarar vår supportavdelning på frågor, 0771-94 94 94.

Betygsätt inlägget:
Kategori: Övrigt
Taggar:

4 Responses to Det kostar inget extra att köpa sin charterresa hos Resia!
 1. Helena Svara

  Gäller detta även på vanliga reguljära flygningar?

  • Hallin Svara

   Helena: Nej, reguljära flyg har flytande priser på ett annat sätt än vad chartern har. De har också en annan prissättning vilket gör att vi tar ut ett arvode.

 2. Rebecca Svara

  Inspireras så av både er, era bilder och texter. Tack! Gillar även tilltaget med gästbloggare.

  Jag och min (tidigare) sambo följer en dröm. Vi har sagt upp oss från våra jobb, lämnat tillbaka nycklarna till hemmet och har begett oss ut i världen för att leva som digitala nomader på obestämd tid.

  Målet är att resa landvägen till Singapore

  Vill du följa med på äventyret?
  Kolla gärna in: http://www.beccus.nu – text, bild & äventyr

  • Hallin Svara

   Rebecca: Så kul att du gillar vår blogg! Ja, gästbloggare är så roligt och det uppskattas mycket! Ni gör helt rätt! Och nu är ni ju på väg! Så spännane. Sulle du vilja gästblogga om något resmål ni kanske gillar extra mycket så hör av dig med text och bilder till mig på margareta.hallin@resia.se. Lycka till med ert äventyr!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.