På marknad i Palma

En sak som jag gillar att göra på mina resor är att gå på marknad och det gjorde jag självfallet under mitt besök i Palma tidigare i år. Dessutom gillar jag att pruta så då är marknader verkligen rätt ställe för mig.

På lördagar cirka klockan 08-14 är det marknad i Palma, adressen är Avenida Gabriel Alomar y Villa longa. Bland kepsar, lokala hantverk, smycken, handväskor, kläder och andra prylar, finns det chans att göra fynd. Mina fynd denna gång blev två armband av glaspärlor i fina sommarfärger och en färgglad scarf.
Ha med dig kontanter i små valörer samt ett gott prutarsinne. Happy shopping!

marknad-i-palma

solfjadrar marknad palmaladerbalten marknad palma

hantverk marknad palmaklader marknad palma

smycken marknad palmaarmband marknad palma

Vi har tidigare skrivit om Mallorca i Resfeberbloggen, bland annat med tips om sevärdheter, stränder och mat. Det inlägget hittar du här.

Blir du nyfiken att resa till Palma de Mallorca, kan du boka din resa här.

Boka flyg och hotell till Mallorca

Boka flyg till Mallorca

Boka hotell på Mallorca

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.