Vinnare – böcker av Staffan Nordstrand

Nu har vi korat vinnarna av böckerna, ”Under Floden” och ”Samnang Tiggarpojken” av Staffan Nordstrand.

staffan-nordstrand

Det var många härliga platser vi fick höra om där ni läser böcker. Men vi fastnade för några som vinner varsin bok som dessutom är signerade av författaren!

Följande vinner ett signerat exemplar av ”Under Floden”, den första boken i trilogin:

Katarina Lämås
Under ett parasoll på en av Sorrentos bryggor. Havet och vinden, närheten till staden, doften av Italien.

Yvonne Söderlund
På flyget, på bussen, i soffan, i sängen
när det är varmt eller kallt, jag kan läsa överallt
det är det som är poängen

Cecilia Löfquist
Böcker läser jag helst i min batikmönstrade hängmatta som följer med på alla våra backpackingsemestrar välden över.

Roger
Semester=fjällvandring för mig, när det är gott väder ute sitter jag lutad mot en klippa eller ett träd. Och bara njuter av bokens förtrollande värld.Regnar det ? Ja då kryper jag in i tältet och lyssnar till smattret av regndropparna mot tältduken och bara njuter av bokens spänning.

Följande vinner ett signerat exemplar av ”Samnang Tiggarpojken”, andra boken i trilogin

Tomas
Jag läser helst i hängmattan i min sommarstuga, där jag samtidigt kan lyssna på havets brus.

David S
Alltid på Nordkoster. Nord är viktigt. Syd är möjligen intressant om det regnar. Men på en strand på Nordkoster, där vill jag vara. Alltid vara.

Christine Carlström
Jag har min favoritplats på min inglasade balkong. Där sätter jag mig på kvällen med en kopp te eller ett glas rött. Balkongen är inglasad och har vacker dimmerbelysning. Jag tänder upp och även våra ljulyktor tänds. Jag sitter i min favorit schäslong med en gosig filt och oftast i sällskap av katten i knät. Så himla mysigt! Älskar böcker och klämmer nog 2 stycken per vecka.

Noomi Linnros
I mitt lusthus, alltid städat, fina blommor inplockade och en obeskrivlig njutning att bara sitta där och läsa, tar gärna med lite fika också, mygg och knott utestängda, det är oslagbart

För er som är sugna på att läsa böckerna så finns nu de första två böckerna i trilogin som pocket. Den tredje boken, ”Sista Färden” är alldeles nyutgiven. I samband med lanseringen startade också hemsidan, Bee with us, där du kan få veta mer om historien bakom böckerna.

Sista-farden
”Sista Färden”, den tredje och sista boken i trilogin. 

 

 

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.