Vinnare Sälen i sommar

Nu är tävlingen om att vinna en veckas semester i Gröna Byn, Sälen i sommar avgjord.

SL30s_GRONABYN_E2_NY

Vi har fått många fina anledningar till att välja en aktiv semester och vi hade svårt att välja en vinnare. Men juryn föll för Margareta S härliga förslag som iallafall jag kommer att härma!
Här finns tips för er som väljer att semestra i Sälen i sommar!

Margareta S – motivering

Det finns egentligen inte bara en sak att framhäva, då det är så mycket som är bra med en aktiv semester. Det finns väl inget bättre än att verkligen “göra” saker tillsammans med dem man tycker om. Ordna gärna ett “Stjärnorna på semestern” och låt varje familjemedlem bestämma aktivitet på “sin” dag. Det blir väldigt spännande och ansvaret fördelas. Just tillfredsställelsen av att man varit aktiv under dagarna, leder till stort välmående och maten smakar tusen gånger bättre också!

Visst är det ett härligt tips. Ni som har sett ”Stjärnorna på Slottet” vet vad Margareta menar. Att låta en familjemedlem/reskamrat välja aktivitet på ”sin” dag! Utomordentligt tips för att få alla att bli aktiva och ta del av semestern.

Vi skickar ett presentkort till Margareta!

Eftersom vi fick så många härliga alternativ så bestämde vi oss för att premiera några förslag till med varsitt badlakan.

Följande får varsitt badlakan hem; 
D Svaninger
Carina Kyrk
Birgitta Johansson
Jessica Junebo
Johanna Rosengren
Annica Ahlqvist
Anette

Vi säger grattis även till er!

Betygsätt inlägget:
Vinnare Sälen i sommar
Kategori: Tävlingar
Taggar:

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.