Bila i England

Janet Qvarth Brodin på Resia i Gävle har vid flera tillfällen bilat med sin familj i England.

De föredrar de där gamla charmiga stenhusen med en oerhörd charm. De kan vara svåra att hitta hos de större leverantörerna men hör av er till Janet så hjälper hon er att lägga upp er resa!

Det har bilat runt i hela England men det område de fastnat för är Cotswolds som ligger några timmars bilkörning väster om London. De tycker även mycket om Devonområdet som ligger i sydvästra hörnet av England.

Cotswold_2

 

Cotswold
Charmigt i Cotswold.

Familjen gillar att besöka vackra trädgårdar och några av favoriterna är Snowshill och Hidcote Manor Gardens som båda ligger i Cotswolds.

Snowshill
Vackra trädgårdar i Snowshill.

England är och har alltid varit mitt favoritresmål med underbara små vykortsbyar, fantastiska landsortspubar och mycket trevliga möjligheter till” pubwalks” berättar Janet. Varje turistbyrå har små foldrar med förslag på olika vandringsturer, både korta och längre. Under turen brukar man lämpligt nog passera någon mysig bypub där man kan äta lunch eller ta sig en öl.

Cotswold_3
På turistbyråerna kan du få förslag på olika vandringsturer.

Janet tycker det fungerar bra att flyga till London och där ta hyrbil. Man kommer snabbt in i vänstertrafiken då ratten sitter på ”rätt” håll!

 

2 Responses to Bila i England
  1. Helena Bergström Svara

    Vilka härliga bilder! Ser verkligen charmigt ut! 🙂

    • Hallin Svara

      Helena Bergström: Visst ser det härligt ut. Jag var ju i Birmingham för inte så länge sedan poch det är också en perfekt utgångspunkt för turer ut på landet!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.