Resfebers hotelltips i Barcelona, Berlin och New York.

Vi älskar att bo på ett riktigt bra hotell när vi är ute och reser. Här får du några av våra favoriter!

Hotelltips Berlin
Visste du att ett hotellrum i Berlin kostar ungefär hälften av vad ett rum gör i London? Det fina med det är, att man kan unna sig en extra stjärna på hotellet utan att kostar särskilt mycket mer. Ett härligt hotell är Lux 11, ett förstaklasshotell i art decostil med centralt läge och bara 72 rum – samtliga med pentry, WiFi och dvd-spelare. Självklart finns också restaurang, bar och room service. Boka hotell i Berlin här

Hotellrum på hotell Lux11, Berlin
Lux 11, Berlin

Hotelltips Barcelona
I Barcelona är det inte långt mellan de stilrent formgivna hotellen. Ofta får man betala en hel del för deras rum men vi tycker inte att det ska kosta skjortan att bo på designhotell. Därför har vi plockat ihop några av Barcelonas trestjärniga hotell där inredningen har det lilla extra. Boka hotell i Barcelona här

Hotelltips New York
Bo fräscht, centralt och hyfsat billigt i New York brukar vara en svår kombination men de två systerhotellen Pod 39 och Pod 51 har ändrat på det. Här får man små men rena, snygga rum till helt okej priser med New Yorkmått mätt. Både hotellen har fri WiFi, takterrass, över 300 rum med TV/telefon, dusch och toa. Båda Pod-hotellen ligger på promenadavstånd från Chrysler Building och Grand Central Terminal. Boka hotell i New York här

resfeber-hotell-tips-new-yorkPod 39, New York

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.