Paris – Hotel Mondial – mest bokade hotellet

Kanske har ni följt min lilla tripp till Paris med Air France och nu önskar tips på ett bra hotell i Paris. Jag stannade en natt och var naturligtvis sugen på att prova vårt mest bokade hotell, Hotel Mondial.

IMG_4682

Hotel Mondial är ett mellanklasshotell med ett bra pris som ligger på en lugnt gata i Paris 9:e arrondissement. Cirka 100 meter från hotellet ligger Metro Grand Boulevards där både linje 8 och 9 passerar. Även busshållplats på samma ställe. På promenadavstånd ligger både Operan och de stora varuhusen Printemps och Galerie Lafayette på Boulevard Haussmann. Ytterligare en bit bort ligger Notre Dame, Hallarna, Louvren och Tuilerierna. I området finns det gott om restauranger samt snabbmatställen och butiker.

IMG_4675

IMG_4676
Nyrenoverade rum.

IMG_4677
Fräscht nyrenoverat badrum. 

När jag var där (i början av mars 2013) så var rummen alldeles nyrenoverade. Lobbyn och trapphusen höll man på med. Hotel Mondial är ett perfekt mellanklasshotell för dig som vill bo bra men ändå ha pengar över för annat. Rummen har luftkonditionering och platt-TV samt gratis wi-fi. Kommer du med bil så kan de även ordna parkering.

IMG_4673

IMG_4681

Frukosten var väl tilltagen och du kunde välja bland olika brödsorter, yoghurt, frukt, äggröra, bacon, juice och kaffe & te. Det fanns två stycken frukostmatsalar.

Boka flyg och hotell i Paris

Boka flyg till Paris

Boka hotell i Paris

Boka weekend i Paris

Boka upplevelser i Paris

2 Responses to Paris – Hotel Mondial – mest bokade hotellet
 1. Maria Svara

  Hej!
  Hotellet är bra alltså? Var på väg att boka detta men fick dåliga omdömen på tripadvisor. :/
  Maria

  • Hallin Svara

   Maria: Ja, jag såg det också. Rummen är ju nyrenoverade nu och var riktigt fräscha för ett mellanklasshotell. I receptionen och i trapphusen var det slitet men detta ska ju också renoveras nu. Tycker hotellet var väldigt prisvärt med ett perfekt läge. Enkelt att ta buss och tunnelbana eller promenera. Bra att det fanns både restauranger och butiker i närheten tycker jag!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.