Har du en fråga? Tips på inlägg?!

Vår reseblogg har nu varit igång i drygt två år. Det är roligt att se att ni är riktigt många som tittar in och läser våra inlägg.

IMG_2624
Hallin heter jag som skriver de flesta inlägg i vår resblogg. Här på julmarknad i München. 

Vi försöker att blanda olika resmål och annat som hör till resan men det skulle vara kul att få höra från er om det är något ni önskar att vi skriver om eller tar upp. Skriv din önskan som en kommentar nedan så hoppas vi att resebloggen blir ännu bättre!

En annan sak som jag tycker är väldigt roligt är att frågorna från er ökar. Sista tiden har jag fått svara på en mängd frågor om allt från flyga med hund, klippstaden Petra och om man gjort ett bra val som bokat ett specifikt hotell.

Därför uppmanar jag er alla att ställa era frågor till oss. En hel del av frågorna kan jag säkert svara själv på men till min hjälp har jag även 400 resesäljare, som jag tror jag kan lova, har varit på de flesta ställena som är intressanta att resa till.

Så – välkommen med dina frågor!

/Hallin

Betygsätt inlägget:
Kategori: Övrigt
Taggar:

9 Responses to Har du en fråga? Tips på inlägg?!
 1. Susanne Svara

  Jag vill gärna åka till Kairo och se pyramiderna. Fyller 50 år nu och hade tänkt resa under Kristi Himmelsfärd-helgen med min 15-åriga dotter. Är lite orolig för sexualla trakasserier, inte för egen del utan för dottern.
  Bör jag avboka?

  • Hallin Svara

   Susanne: Oroligheterna i Kairo har ju gått upp och ned den senaste tiden. Hur läget är just nu är svårt för mig att avgöra. Har tittat på UD:s sida om Egypten och de skriver att oroligheter, men även sexuella trakasserier, kan förekomma vid framförallt demonstrationer. Här kan du läsa vad de skriver: http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Kairo/Reseinformation/Reseinformation-Egypten/

   Jag tycker ni ska slå dem en signal för att känner er mer säkra. 08-405 10 00

 2. Marie Svara

  Hej!

  Jag skulle gärna se fler inlägg/reportage om familjer (ensamstående med barn) som reser lite utanför den gängse mallen… Båtluffar i Grekland eller kör runt på franska landsbygden eller upptäcker östeuropa eller något annat!

  • Hallin Svara

   Marie: Jamen det var ju ett jättebra förslag! Det ska jag absolut titta närmare och höra om någon av våra säljare kan berätta om sina upplevelser!

 3. Ulrika Mårtén Svara

  Hej! Jag och min man åker helst till ställen där det finns golfmöjligheter. Funderar på Borneo eller Vietnam nästa jul men hittar inga paketresor med golf. Skriv gärna något med bra tips om golfresorter!

 4. Kajsa Svara

  Jag skulle vilja åka på schimpanssafari men kan inte hitta någon sådan resa som är specialiserad på just det. Vet du av någon arrangör eller vart man ska vända sig?

 5. Hallin Svara

  Ulrika Mårtén och Kajsa:

  Intressanta frågor båda två. Jag tar dessa med mig och hör med våra resesäljare om någon har några tips. Håll utkik i bloggen!

 6. Elin Svara

  Tycker det är en väldigt intressant blogg du har!! Jag skulle tycka det var roligt att läsa lite mer om backpacking, volontärresor och liknande 🙂

  • Hallin Svara

   Elin: Tack, vad kul att du gillar bloggen! Det ska jag absolut titta närmare på. TACK för tipsen!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.