5 Miami-hotell i budgetformat

En semester i Miami kan bli dyr. För att du ska ha pengar över till goda middagar och fantastisk shopping tipsar vi om 5 prisvärda hotell med bästa läge.
Ocean Drive Miami
Vill du bo på första parkett mot South Beach härliga strand men samtidigt ha nära till butiker och alla spännande restauranger så är Collins Avenue och Ocean drive två utmärkt val. Här ligger hotellen på rad. Vissa lite dyrare än andra och somliga väldigt mycket dyrare. Spana in våra prisvärda favoriter.

Dream hotel
Adress: 1111 Collins Avenue
dream hotel south beach
Dream hotel South beach ligger ett par minuter från stranden, Lummus park och Gianni Versaces lyxvilla (designern sköts till döds på trappan 1997). Rummen är moderna med dämpad belysning och färgglada ljuseffekter. Mer coolt än praktiskt. Reser du med någon du inte känner alltför väl så kan vi tala om att badrumsdörren består av en tonad glasskiva. STORT plus för den underbara takterrassen med pool.
Pris: Från 1 000 kr/natt. Priset gäller 1 person i dubbelrum.

Hotel Ocean
Adress: 1230 Ocean drive
hotel-ocean
I området Sobe på South Beach hittar du det snygga boutique-hotellet The hotel Ocean. Här bor du stilrent och fräscht med stranden så gott som utanför dörren. Reser du med husdjur är de välkomna och det finns till och med möjlighet att få din hund rastad (mot en avgift) om du skulle bli alltför avslappnad under din semester.
Pris: Från 434 kr/natt. Priset gäller 1 person i dubbelrum.

Catalina hotel
Adress: 1732 Collins Avenue
Catalina-hotel
Catalina hotel är numera lite av ett kändishotell sedan man spelade in reality-såpan ”The Catalina” på hotellet för ungefär ett år sedan. De som bor här är oftast tonåringar på spring break eller annan partyrelaterad semester och ibland hyr hotellet in dj:s som kör spelningar nere i lobbyn. Rummen är fräscha och rymliga men korridorerna skvallrar om en tid då rökning inomhus var okej. Hotellet har två pooler, den på taket rekommenderas!
Pris: Från 630 kr/natt. Priset gäller 1 person i dubbelrum.

Avalon hotel
Adress: 700 Ocean Drive
Avalon-hotell
Kanske har du i någon film sett hotel Avalon i bakgrunden. Byggnaden som är belägen på bästa läge på Ocean drive, alldeles intill Lummus park och stranden är en typisk Miamibyggnad med sin art deco-stil och pastellfärgade fasad. Här erbjuds du gratis frukost vilket inte är vanligt på hotellen i området. Rummen är enkla men fräscha och läget är grymt! På kvällarna spelar ofta olika liveband i hotellrestaurangen. Ta en drink där, njut av musiken och förflytta er om ni vill, sedan vidare till nästa ställe.
Pris: Från 720 kr/natt. Priset gäller 1 person i dubbelrum.

Waldorf towers
Adress: 860 Ocean Drive
Waldorf-towers-hotel
Waldorf towers är ett chict hotell med stilren och smakfull inredning. För att komma till stranden går du bara över vägen och igenom Lummus park som är en mysig och mycket populär park för inlinesåkare och joggare. Hotellet serverar god frukost med utsikt över parken och folket som rör sig på Ocean drive. (Räkna med att en och annan lyxbil långsamt glider förbi i jakt på uppmärksamhet…)
Pris: Från 650 kr/natt. Priset gäller 1 person i dubbelrum.

Det lilla extra!
Glöm inte att fråga receptionen om badlakan och solstolar på stranden. De flesta hotell erbjuder servicen som en del av hotellpriset. Perfekt om du planerar en lång dag på beachen. Somliga hotell erbjuder även en kostnadsfri shuttle till och från flygplatsen. De bör dock bokas ett dygn i förväg men väl värt att kolla upp i samband med bokningen.

Boka hotell i Miami

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.