Mallorca – Sunprime Waterfront Palma Beach

Vi har tidigare skrivit om koncepthotellen och hur de växer. När vi presenterade vår trendbarometer så var träning något som många hade i fokus på semestern.

Därför vill vi presentera en nyhet för sommaren i Vings sortiment på Mallorca. Mallorca är verkligen en ö som passar samtligas önskemål. Undrar om det finns något mer ställe att resa till som är mer komplett?

Sunprime Waterfront Palma Beach har renoverats och öppnar nu som ett av Vings 12 Sunprime Hotel. Hotellen finns förutom på Mallorca även i Turkiet, Rhodos, Kreta, Cypern, Phuket, Gran Canaria och Teneriffa. På Sunprime Resort är åldersgränsen 16 år. Atmosfären är lugn och avslappnad. Vill du träna så finns det både gym och gruppträning ledd av SATS-utbildade instruktörer. Det finns måltidspaket att köpa till och vill du unna dig en spa-dag så finns även detta.

Sunprime_Waterfront_1

Sunprime Waterfront Palma Beach har ett perfekt läge direkt vid stranden i Playa de Palma i den lilla byn Can Pastilla. Antingen badar du på den lilla stranden nedanför hotellet eller så promenerar du ett hundratal meter förbi den lilla småbåtshamnen till en större strand.

Sunprime_Waterfront_2jpg

Föredrar du poolen så kan du koppla av i en solstol med fin utsikt över den lilla badviken. På hotellet serverar de både frukost, lunch och middag.

Om du vill ta dig in till vackra Palma stad så kan du antingen promenera de 6-7 kilometrarna eller ta bussen som tar cirka 10-15 minuter.

Vi rekommenderar verkligen att ni en eller ett par dagar hyr bil och ger er ut på upptäcksfärd. Här i bloggen har vi massor av tips för dig att hitta på. Läs våra inlägg om Mallorca här. 

 

One Response to Mallorca – Sunprime Waterfront Palma Beach
  1. [...] Tom från supportavdelningen här på Resia i Göteborg har besökt Mallorca med sin fru och bott på en... blogg.resia.se/2013/07/17/mallorca-for-vuxna-2

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.