Vinnare träning på semestern!

Nu har vi utsett vinnarna för träningskitet! Vi frågade er: Hur brukar du träna på semestern? Många kreativa förslag har kommit in och det var Gunnel som tog 1:a platsen:

”Min man är så morgontrött, så då passar jag på att promenera ca 1 timme före frukost som vi äter gemensamt. När vi rest långt bort där det är minst 28 grader i vattnet så snorklar jag eller simmar. När vi var på Mauritius på min 60-års dag så åkte jag vattenskidor varje dag. Jag var äldst. De andra som åkte var i 20-30 års åldern och tänkte: nu får vi vända på tanten. Men jag ramlade inte i en enda gång! Härligt var det. Jag längtar tillbaka och vill se om det går bra nu också då jag är 70+.”

Grattis Gunnel! Du har vunnit ett presentkort på Resia värde 500:-, ett träningskit och en månadsträning på Nordic Wellness. Hoppas det kommer till användning för nästa resa till Mauritius.

vattenskidor träningsresa
Vattenskidor tog förstapriset!

2:a till 5:e pris: ett träningskit och presentkort på Nordic Wellness. Grattis till…

Marita Martinsson: Tar ofta lokalbussen till ändhållplatsen och går tillbaka! Gissa vad många upptäckter och trevliga människor man kan möta. Ibland blir det riktigt långa promenader. Hamnar på en marknad till exempel och ”pratar” med händer och fötter, får provsmaka på ett moget fikon, stannar och tar en kaffe på ett torgkafé och bara kollar vad folk har för sig, en restaurang och provsmakar lite lokala smakupplevelser och det har hänt att ägaren har tagit fram sitt dragspel och spelat en truddelutt. Motion och upplevelser i kombination är grejen!

Ulrika: Med småbarn blir det mest promenader med barnvagnarna & lek och stoj i poolen. Till hösten hoppas jag att för första gången åka iväg på en träningsresa!! En vecka där fokus kommer ligga på mig själv och min träning!

Marita Willför: Ett jättebra sätt att träna och samtidigt se mycket är att gå runt till alla platser och titta och utforska sitt resmål. Springa uppför trappor. Gå efter stranden i sanden så får man lite mer motstånd. Bocka sig ofta för att plocka upp snäckor mm.

Elisabeth Nilsson: Nu senast när vi besökt Miami Beach lyckades vi hamna mitt i Miami Marathon på väg till Starbucks för lite frukost. Det var kanske ofrivillig träning men vi fick springa en bit i våra flipflops för att ta oss till Starbucks! Tyckte det gick väldigt bra i alla fall 😀 Långa promenader är också en favorit!


Grattis ni som har vunnit och som även är underrättade via e-post! Tack till alla er som har tävlat. Inom kort kommer ett inlägg med de allra bästa träningstipsen för semestern. Håll utkik!

Betygsätt inlägget:
Kategori:
Taggar:

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.