Tävla och vinn presentkort på 500:- samt ryggsäckar med träningstema

I början av veckan skrev vi om Resiabarometern och den hetaste resetrenden just nu. Träning!

Nu lottar vi ut 5 stycken träningsryggsäckar som du kan ha med dig till gymmet. Eller varför inte på nästa träningsresa?

Ryggsäcken är fylld med:
– Badlakan från Resia
– Vattenflaska från Resia
– Presentkort på valfritt Nordic Wellness Club under 1 månad

Dessutom lottar vi ut ett presentkort på 500:- som gäller hos Resia.

Resia ryggsäck

För att tävla så vill vi att du berättar för oss om och hur du brukar träna när du är på semester. Skriv ditt svar som en kommentar senast 21 februari 2013. Vinnarna meddelas personligen samt med ett inlägg här i bloggen kort efter avslutad tävling.

Tävlingen avslutad!

Betygsätt inlägget:
Kategori:
Taggar:

91 Responses to Tävla och vinn presentkort på 500:- samt ryggsäckar med träningstema
 1. Åse Svara

  Om man räknar rörelse som träning och att man inte måste byta om för att utföra träning, ja i så fall tränar jag på semestern.
  Är jag i en stad så går jag väldigt mycket. Då kan man ha möjligheten att gå ”fel” och därmed få se platser som inte var inplanerade. Dessutom har man tillfälle till möten med okända personer. Sådant är alltid kul!
  Senast jag var i Indien hyrde vi cykel för en vecka. Då får man också många härliga intryck av dofter ( det luktar gott i Indien) , ljud, värme (och svalkan av farten) och alla människor och djur.
  Sådan träning brukar jag ägna mig åt 😀

 2. Kicki Kronborg Svara

  Jag tränar vackert när jag är i annat land
  då tar jag och powerwalkar längs dess strand
  och ibland klättrar vi uppför bergen de har
  eller far ut med båt och en snorkeltur tar
  Möjligheterna är ju så många och sköna
  man kan välja på att vara i det blå eller gröna

 3. Nicklas Svara

  Ojdå, det vore ju så trevligt att vinna, men jag måste ju vara ärlig och säga att jag inte tränar på semestern.

  Om nu inte långpromenader, snorkling, simning samt klättring räknas. Kort och gott, jag tränar på sätt som inte känns som träning, för träna som fenomen kan jag göra hemma! 🙂

 4. Anna Maria Svara

  Jag är småbarns förälder och när vi är på semester brukar ja utnyttja så mycket ja kan på hotellet. Tex: vattengympa, eller utomhus yoga. Använder INTE gymmet då jag vill vara ute så mycket som de går. Packar alltid med ett par joggingskor. Springa en runda när barnen sover middag är ett tips. En bra vagn med bra däck då kan alla vara med på en löptur. Allt handlar om att se möjligheterna till träning:-)

 5. Ingela Johansson Svara

  Har på grund av en polioskada lite svårt att gå.
  Bästa sättet för mig att träna är att simma om vädret
  tillåter. utomhusbad. I övrigt blir det inomhus i bassäng.

 6. pirjo Svara

  På vintersemester, för mesta i fjällen, åker vi slalom och det är ju ganska tufft när man är 63 år men jag gillar det skarpt. På sommaren kutar man efter hundarna och försöker bada i vältempererat pool, och inte i det näst intill fryset vatten, brukar säga att någon hittar mig i älven så har jag ramlat i, alltså inte gått i frivilligt……..

 7. Gunnel Svara

  Min man är så morgontrött, så då passar jag på att promenera ca 1 timme före frukost, som vi äter gemensamt. När vi rest långt bort där det är minst 28 grader i vattnet, så snorklar jag eller simmar. När vi var på Mauritius på min 60-årsdag, så åkte jag vattenskidor varje dag. Jag var äldst. De andra som åkte var i 20-30-årsåldern och tänkte nu får vi vänta på tanten, men jag ramlade inte en enda gång. Härligt var det. Jag längtar tillbaka och vill se om det går bra nu också, då jag är 70+.

 8. Nina Svara

  Jag är väldigt aktiv när det gäller träning…är i gång och kör ca 5 pass i veckan…allt från bodypump, spinning, step, cx…ja allt som finns på mitt gym.
  Så när jag reser kopplar jag bort lite…fast som alla andra säger…..promenera promenera och åter igen promenera….tur man håller i gång annars hade jag inte orkat…värmen, ljud, alla intryck det tar ju också på kroppen. Nu i sommar blir det USA, San Diego, LA och NY….och då blir det verkligen gå gå gå….allt bokat och fått hjälp via Resia…Tack!

 9. Kristina Borgenstam Svara

  Försöker promenera så mycket som möjligt och får då samtidigt uppleva resmålet (både natur och stad) på nära håll. Gärna bergsvandringar.

 10. Inger Borg Svara

  Eftersom jag lider av fibromyalgi så brukar jag alltid bli bättre när jag reser söderut. Att promenera längst stranden är mitt bästa sätt att träna.

  Inger

 11. Susanne Svara

  Jag promenerar och promenerar och promenerar…

 12. Marianne Svara

  vattengympa är modellen värmen gör gott för kropp och värk.

 13. Victoria Sellgren Svara

  Jag promenerar- gärna i backar och på sandstranden. 🙂

 14. Bertil Arvidsson Svara

  Här hemma går jag stavgång och cyklar, på vintern längdskidåkning. Samma på semestern fast stavgång utan stavar och cyklingen ersätts med scooteråkning. Träning light alltså. På vintern händer det ibland att jag åker någonstans för just längdskidåkning.

 15. Anette Svara

  Min semesterträning består nog oftast av simning och stavgång om jag befinner mig på solsemester. Är jag på storstadssemester så shoppar jag mig i form ;-)!

 16. marianne karlsson Svara

  Jag simmar, simmar, simmar
  och promenerar, promenerar, promenerar
  Allt detta gör att man håller sig i form.

 17. Elisabet Henriksson Svara

  Jag och mannen min ”powerwalkar”var vi än befinner oss.En vecka på Fuerteventura i januari gav flera kilos viktminskning genom vandringar utefter Atlanten och i vulkanomrpden,nästa vecka reser vi till Lissabon och Reebok-kängorna ska packas ner.

 18. Bima Svara

  Semester är avkoppling men ej vila. Det gäller att hinna se och uppleva så mycket som möjligt.
  Maken och jag promenerar, för då får vi se mycket och uppleva möten med människor. Vilar benen då vi pausar för att äta. Då semestern är över får vi ta semester hemma för att vila oss.

 19. Emma Svara

  Jag har ALLTID med mig joggingskor vart jag än åker och brukar alltid springa eller ta en promenad varje dag. Det är så himla skönt att kunna röra på sig på morgonen och sedan resten av dagen njuta av semester!

  /Emma

 20. Sofie Persson Svara

  När jag/vi är på semester brukar jag alltid packa ner joggning skorna, sedan blir det jogging och promenader i nya härliga miljöer, ett underbart sätt att upptäcka nya platser på. Jag är även ett fan av yoga så ett pass yoga på lämpligt ställe beroende på resmål! Finns det gym på hotellet tycker jag att det är ett plus och testar gärna det om det är en regnig dag.
  Sist när vi var på Aruba lånade vi cyklar och swischade runt på, hur bra som helst!

 21. Natalie Johansson Svara

  Ah det är så skönt att träna när du är hemifrån och utomlands. Då bryr man sig inte om någon ”ser” dig alldeles rödmosig och genomblöt. Eller om någon går förbi när du försöker ge dig på en halvdan armhävning. Och att sedan få stretcha lutandes mot en palm med det oändliga havet som bakgrund finns det inget som slår!

 22. Sylvia Svara

  Jag och min man promenerar mycket i omgivningarna för att kunna få sin dagliga motion samtidigt som vi får uppleva nya miljöer och intryck som vi sedan har med oss i minnet.

 23. Clara L Svara

  Promenader i skiftande tempo tycker jag är en perfekt kombination av att motionera och se mer av ett resmål!:)

 24. Sus Svara

  Startar med en promenad, helst längs stranden, innan folket ”vaknar till liv”. Sen njuter jag extra mycket av en god hotellfrukost.
  2-3 gånger på resan brukar vi, hela familjen, besöka gymet nån kväll, för att köra igenom kroppen och inte känna att man helt ”degar ihop” på resan!

 25. Marie Svara

  Jag tar gärna tidiga morgon-power walks, hänger på lite äventyrligt utmanande utflykter som anordnas på resmålet. Kul variation mot det jag brukar träna hemma. Har det funnits yoga-möjligheter har jag hakat på där – det ger resan en annan dimension och får mig att njuta mer. 🙂

 26. Sandra Svara

  Blir inte så mycket träning men när det gäller solsemester så brukar jag alltid gå längs stranden från ena sidan till den andra. Man blir både solbränd och får lite motion.

 27. camilla eriksson Svara

  Brukar ta promenader helst längst stranden.Simning är också ett härligt sätt att motionera på.

 28. ola lagström Svara

  Vi älskar stränder så den mesta träningen brukar bli för att ta sig till lite mer ensliga stränder och ofta går det inte åka bil dit. Annars blir det mest träning i vattnet ( vi och våra barn älskar att bada)

 29. Sven Gunnar Lind Svara

  När vi är på semester, så går vi till så många utflyktsmål som möligt. Dessutom undviker vi att boka stora buffe-frukostar att börja dagen med.

 30. Kiki Anderss Svara

  Hej!
  Jag har flera värksjukdomar som gör det svårt att träna som jag skulle vilja. Men när jag vistas i ett soligt och varmt land mår leder och muskler så otroligt mycket bättre, och jag kan
  äntligen röra ordentligt på påkarna genom långa härliga promenader. Så underbart! 😀

 31. Siv Åkerlind Bäckman Svara

  Åker man på kryssning så får du allt. Mat dryck och framförallt ett helt GYM där du kan träna precis så som hemma om inte lite till.Du kan också löpträna på löparbanan o du kan simma i Polen. Vad mer kan du önska dig???

 32. Ingela Sjögren Svara

  Promenerar mycket och kör vatten gympa, man blir så mjuk i kroppen.

 33. Lena Nilsson Svara

  Älskar träningsresor där det finns olika pass hela dagen. Kan välja det man vill och även pröva på nya saker! Åker hem med massor ny energi, så skönt!

 34. Laura Hansson Svara

  Hur jag tränar när jag är på semester beror på vart jag åker. Är det en solsemester så är lättare löpning på stranden att föredra då man kan svalka av sig i vattnet. Är det storstadsbesök är löpning ett ypperligt sätt att se sig omkring för att senare ta en promenad mot det som va av intresse. Är det grymt varmt så är ett gym bra och hands:) annars blir det mkt ” naturlig” rörelse under semestern då jag/vi föredrar att gå eller ha mer aktiva intressen än solstolen, å solbrännan brukar bli mer brun än röd då;)

 35. Rose-Marie Svara

  Snabba promenader med stavar,där man ”tar i” ordentligt,är nyttigt för hela min kropp.

  Humör och allt i livet blir på topp!

 36. Christina Lindberg Svara

  De senaste åren har mina utlandssemestrar varit vandringsresor. Och det är träning nog. Finns det simmöjligheter så simmar jag. Men jag är väldigt sugen att åka på någon typ av ”jympa/träningsresa, liknande de Friskis o Svettis ordnar, så fixar ni en sån så är jag på!

 37. Margita Thuresson Svara

  Min semesterträning består av att ta långa promenader längs havet tillsammans med dem jag reser med. På hotellet brukar jag vara med på vattengympan. Den träningen räcker under semestern!
  Hälsningar Margita

 38. Niklas Carlsson Svara

  Jag försöker att tänka i ”träningsbanor” även på semestern. Finns det ett litet gym på hotellet får det en prioritering i urvalsprocessen 🙂 Men….Alla ställen blir vad man gör det till. Var alldeles nyligen på Teneriffa, Playa de las Americas. Även på ett sådant charterghetto går det att finna ro i sin tillvaro. Har varit där flera ggr nu och inser att morgonlöpningarna strax efter soluppgång längs den långa strandpromenaden är svårslagna. Det finns en charm att hamna i skarven mellan gårdagen och den gryende dagen. Frukostserveringar som håller på att öppna och samtidigt människor som är på hem efter natten. Detta med ljudet och doften av Atlanten vid sin sida. När man sen är klar med passet så är det dags för en god frukost 🙂

 39. Dan Melander Svara

  Vintertid åker jag skidor och är i skogen o hugger ved. Finns inte en muskel i kroppen som inte används när man hugger och släpar ihop ved manuellt.
  Sommartid är det promenader o cykling som gäller.
  Året runt simmar jag oxå en till två ggr/vecka.

 40. Helena i Uppsala Svara

  Jag vandrar mycket i städer och ser hur folk bor. Det blir många km varje dag.

 41. Susanne Nilsson Svara

  Det bästa jag vet när vi bokat ett hotell nära den lokala strandpromenaden . Där kan man promenera eller jogga på morgonen eller kvällen . Det mest ultimata för mig är när vi bokat ett sunprime hotell eller liknade som har ett gym och spa , då får man variera träningen.

 42. Anita Svara

  Börjar alltid direkt på morgonen med löppass. Då ser jag massor av vad som man sedan kan titta mer på under dagen.Man upptäcker mycket mer av semestern på detta sätt. Att hyra cykel och ta sig längre sträckor är oxå toppen. Sedan blir det förutom promenader även simning och styrketräning med hjälp av kroppens tyngd och vad naturen har att erbjuda.

 43. Elin Svara

  På solsemestrar finns det mycket man kan utnyttja till träningen. Personligen gillar jag att springa och träna yoga på stranden, även vattengympa och simma i havet eller poolen. Det är också roligt att testa på lite typiska aktiviteter för landet, t.ex. Thaiboxning i Thailand.

 44. Yvonne Lindh Svara

  På min semester brukar jag passa på att cykla. Det finns så mycket man missar om man tar bilen. Vi
  går också väldigt mycket i naturen. Här hemma har korpen en orientering som vi uppskattar 🙂

 45. kim carlsson Svara

  Yogaträning är väldigt bra när man tex solar. Märks inte för det ser ut som man sitter eller ligger i olika ställningar. Sen blir man ju brun samtidigt vilket är mycket effektivt.

 46. Pernilla H Svara

  Jag vaknar alltid innan resten av familjen, då passar jag på att ta en rask promenad. Funkar både på solsemester och storstadsweekend! På solsemestern är det härligt att komma ut innan det är för varmt. I storstan är det härligt att se staden vakna!

 47. Ulrika Svara

  Med småbarn blir det mest promenader m barnvagnarna & lek och stoj i poolen. Till hösten hoppas jag att för första gången åka iväg på en träningsresa!! En vecka där fokus kommer ligga på mig själv och min träning!

 48. lisbeth bärlund Svara

  Promenerar uppför så mycket det går spelar golf går kors o tvärs springer ibland nedför får bra lungkapacitet motion av detta.

 49. Sven-Erik Arvidsson Svara

  I maj förra året var vi i Rom, tre par som ville se så mycket som möjligt. Vi tränade genom att gå och sedan ta någon dryck för att sedan gå igen,minatår ville inte gå lika mycket de små blev dubbelt så stor utav vatten och blodblåsa på samma ställe. då skulle det varit perfekt om man haft en träningsryggsäck med ett par sköna träningsskor att byta med.

 50. Irene Svara

  Vi gör ofta resor till större städer och då blir det ju väldigt mycket promenerande i stadsmiljöer. Tränar så mycket här hemma, så jag brukar ta det lugnt på semestern.

 51. Jessica Hellström Svara

  Promenad/joggingtur innan familjen har vaknat – då är jag pigg och glad hela dagen!

 52. Jan Lindqvist Svara

  Tränar inte på semestern.Kopplar bara av med långa promenader.Sol och bad och utflykter.

 53. Elizabeth Warding Svara

  Gillar sol och bad-semester. Inte särskilt aktiv dock, mer än några simtag. Nyligen påbörjat en annan resa; den att gå ner i vikt. Hittills -21 kg. Så nu känns det som det skulle vara spännande pröva på det utbud som finns på semesterorten. Önskar mest vattengympa och långa strandpromenader.

 54. Emma Vuckovic Svara

  Simmar gärna i pool eller hav innan frukostbuffén & sen älskar jag att jogga längs strandpromenader =) Åh njuter bara jag tänker på det =)

 55. Elisabeth Svara

  Låt mig i en storstad landa, jag kommer att miltals vandra. Som ett skållat troll, på allt ska jag ha koll.
  Gåendet är ultimat, jag känner också samhällsklimat.
  Detta kallar jag motion med substans, jag lär känna ”någon-annan-stans”.

 56. Elisabeth Nilsson Svara

  Nu senast när vi besökte Miami beach lyckades vi hamna mitt i Miami Maraton på väg till Starbucks för lite frukost. Det var kanske ofrivillig träning men vi fick springa en bit i våra flipflops för att ta oss till Starbucks! Tyckte de gick väldigt bra i alla fall 🙂 långa promenader på stranden är också en favorit!

 57. Veronica Mattsson Svara

  <3 Strandpromenader är både trevliga och jobbiga, snorkling är bra träning och att cykla i vattnet åxo <3

 58. Fredrik Henriksson Svara

  Jag packar med löpskorna och ger mig ut på en lång runda i den stad jag besöker. Skön träning samtidigt som jag får se mycket mer av staden.

 59. Aniika Svara

  Tar numera alltid med mig minst ett träningsombyte i resväskan, och bra gympaskor såklart. Ofta blir det ett springpass (finns inget bättre sätt att upptäcka ett semesterresmål på!), eller ett pass på hotellets gym. Bästa investeringen man kan göra i sig själv!

 60. Kent Faxe Svara

  Hej,
  Jag brukar jogga en stund på morgonen vid eller om det finns vid någon fin strandpromenad eller härlig strandstäcka, eller vissa dagar en rask promenad på stranden på några kilometer under dagen för att avsluta med lite simträning i hav eller pool
  Sköönt!, men det går lika bra med en vintersemester med härlig skidåkning ..helst utför. 🙂

 61. seth Svara

  Tränar inte på semestern. Fast, på kvällarna blir det ju en hel del promenader mellan shopping och cafeteria och matställen. Så nog får man sin beskärda del av lite motion.

 62. Hans G Hörnquist Svara

  Det är viktigaste för mig när jag reser i allmänhet är att göra mitt resemål till mitt tillfälliga hem. Det spelar ingen större roll om jag reser på semester, eller om det är en affärsresa. Jag försöker alltid ge mig ut ”på äventyr” i den ort jag besöker. Inget kan vara mer intressant för mig än att ge ut på en löprunda. En närliggande park, skogsområde, eller en väg som inte är alltför trafikbelastad. Det är jättekul att vara nära naturen och omgivningen, och att göra en löprunda tidigt på morgonen. När dagen är ny och orörd, och gärna tillsammans med soluppgången. Det är en spirutuell upplevelse i harmoni. Det bästa i livet är gratis!

 63. Kristina Johansson Svara

  Maken och jag startar med en joggingrunda innan frukost. Brukar bli 5-10 km, det är alltid lika roligt att springa på nya platser. Om man springer längs havet i soluppgången får man alltid en fantastisk upplevelse. Vi söker oss till hotell (Ving) som har SATS så vi kan köra deras gruppträningspass som är jättebra. Om det finns vattengympa brukar det bli något besök där också.

 64. Margareta Hultman Svara

  Vi vandrar/promenerar mkt vid storstadsresor. Man får uppleva hur lokalbefolkningen lever.Blir många fina intryck samt ”tar in” all kultur. Sen kan man hamna helt off också. Spännande.
  Sol-badresor då blir det mkt sand under fossingarna.

 65. Henrik B Svara

  Jag har ett träningsprogram som utföras på hotellrummet. Mycket sit-ups blir det. Annars blir det mycket promenerande per default när man kommer bort. Jag vill ju se så mycket som möjligt !

 66. Maria Malm Svara

  Eftersom jag har ledbesvär och psoriasis så är våren utomlands perfekt för mig… Då passar Grekland perfekt att ta härliga långpromenader i solen i lagom takt och samtidigt njuta av den vackra naturen, stanna och äta en grekisk sallad, då köttfritt är mumma för mina leder i samband med värme och sol för min psoriasis.. Då mår jag som bäst och kan även kombinera mat, hälsa och motion…

 67. Jeanette Löfberg Svara

  En löptur innan frukost ger en härlig start på dagen, då smakar frukosten så gott sen! Fortsätter dagen med att promenera till olika sevärdheter och shopping, så ser man mer och samtidigt håller man kroppen igång. 🙂

 68. Jacqueline Dovblom Svara

  Jag har alltid joggingskor med i packningen. Tycker det är underbart att springa på morgonen och uppleva hur platsen jag är på vaknar. Det är inte så mycket folk i rörelse och jag får se mig omkring i lugn och ro samt uppleva nya miljöer.
  Finns det ett trevligt gym i närheten besöker jag det annars hittar jag ett ”eget” gym på stranden. Det går väldigt bra att träna styrka med bara den egna vikten som belastning. En solsäng är utmärkt att ha som stöd när man gör dips 😉
  Jag tycker också om att simma i havet. Det känns som om det ”tar” lite bättre än i poolen.

 69. Annette Jacobsen Svara

  Långa upptäcktspromenader är min melodi. Gå backe upp och backe ner eller följa härliga sandstränder spelar ingen roll. Bara jag får gå,uppleva och må bra.

 70. Annette Svara

  Det blir långa promenader för hela familjen, med ngt specifikt mål el så bara för att se oss omkring.
  Eller som när vi var på Kanarieöarna till jul, strandpromenaden mellan Playa Ingles och Maspalomas, med glasspaus för barnen i en av strandkioskerna 😉

 71. Peter Svara

  Det bästa sättet för mig och träna när jag är på semester är promenera istäälet för att åka buss eller taxi, det kan bli rätt långa promenader. Och är man på solsemester så adderar jag gärna simning till promenaden.

 72. Marita Svara

  Tar ofta lokalbussen till end-hållplatsen, går tillbaka! Gissa vad många upptäckter och trevliga människor man kan möta. Ibland blir det riktiga långpromenader, hamna på en marknad tex och ”prata” med händer och fötter, få provsmaka på ett moget fikon, stanna och ta en kaffe på ett torgkaffe och bara kolla på vad folket har för sig, en restaurang och provsmaka lite lokala smakupplevelser och det har hänt att ägaren har tagit fram sitt dragspel och spelat en truddelutt. Motion och upplevelser i kombination är gejen!

 73. Karina Svara

  Det finns inget bättre än att utforska ett resemål med löparskorna på, speciellt tidigt på morgonen när orten vaknar till liv och det inte är så stor trängsel. Att känna doften av nybakat bröd, möta innevånarna med frukostbröd under armen och hälsas med ett glatt ”Bonjour”, ”Buenos Dias”, ”Guten Morgen”, eller på något annat språk. Att ibland ha turen att få se solen gå upp över horisonten. En toppenstart av en semesterdag vilket gör att jag känner mig glad och nöjd hela dagen.

 74. Carin Svara

  Gillar aktiva semestrar varvat med sol o bad. Vandrar dagligen, hänger med på vattengympa, hyr cykel och njuter av att simma länge i ett förhoppningsvis varmt vatten.
  Men framför allt går vi mycket och långt för då hinner man njuta av lukter, intryck och ljud.

 75. Pernilla Svara

  Träning på semestern, kanske inte den mest strukturerade träningen, men det brukar bli många och långa promenader, simma i härligt varmt vatten är också en trevlig träningsform, om jag har turen att vinna kanske den fina handduken kan påminna mig om träningen när jag är på semester, hoppas på tur!

 76. Veronica Svara

  Jag brukar träna genom att shoppa i flera dagar, simma en hel del, springa upp och ner från trappor. Man kan träna och ha roligt på en och samma gång

 77. Lill Henningsson Svara

  Innan frukost tar jag gärna 1/2 timmes promenad eller simning beror på hur och var man bor, morgonstund har guld i mun. Sedan blir det mycket promenader och simning under dagarna, finns det cykelmöjlighet utnnyttjar jag gärna det.

 78. Victor Bengtsson Svara

  En liten löparrunda på morgonen innan jag njuter av en god frukostbuffé, dessutom får gummibanden till styrketräningen följa me’.
  Att träna både kondition och styrka är något för oss alla som träningsgudarna dyrka’!

 79. pamela Svara

  På semestern bukar jag ta långa promenader längst med stranden, om det finns möjlighet så brukar jag också åka ut och dyka, det är ju också en slags träning 🙂

 80. Britt Svara

  Timslånga promenader

 81. Christina Svara

  Då mina resor den senaste tiden varit till storstäder, känns det inte om om det behövs mer träning än den jag fått när jag vandrat runt på gatorna. Brukar ha stegräknare med mig och det brukar sluta på mellan en och två mil per dag 😉

 82. Jörgen Svara

  För att få igång kroppen blir det en härlig morgonpromensd i rask takt före frukost. Vid frukostbordet planerar vi resten av dagen, beroende på väder o vind tar vi gärna en cykeltid resten av dagen. Ofta en vandring i bergen. Underbara naturupplevelser 🙂

 83. Cikoria Svara

  Är jag på solsemester vid Medelhavet så finns inget så härligt som att ta en långpromenad längs stranden! Gärna tidigt på morgonen innan alla soldyrkare och badare har anlänt. Brukar välja hotell med gym, så på eftermiddagarna tycker jag det är skönt att få träna någon timme där. Sedan ett härligt dopp i havet! Ett måste för mig att få kombinera sol och bad med lämplig motion varje dag och givetvis få njuta av den läckra maten på resmålet!

 84. Erik Forsgren Svara

  För mig betydde bestod semester tidigare av 80 procent promenader för det är det absolut bästa sättet att se sig omkring. Det har på senare år ändrats till att aktivera och jaga barn på istället. Det brukar vara motion nog för mig.

 85. Marita Willför Svara

  Ett jättebra sätt att träna o samtidigt se mycket är att gå runt till alla platser o titta utforska sitt resmål Springa upp för trappor Gå efterstranden i sanden så man får lite mera motstånd bocka sig ofta för att plocka upp snäckor mm

 86. Lena Svara

  Underskatta aldrig en promenad.
  Välj cityweekend och stor stad.
  I sköna skor från morgon och till kväll
  blir ”träningen”lustbetonad, inget gnäll.

 87. Emma Svara

  Jag gillar att utforska resmålet till fots – antingen genom långa promenader eller löprundor på morgonen när orten håller på att vakna upp och förbereds för en ny dag. Om jag sedan hittar en bra plats för situps och armhävningar ( park eller strand helst) så är jag helt nöjd med min semesterträning!

 88. ann-sofi Svara

  det är bra att träna vill vinna en ryggsäck till mej

 89. Bodil Svara

  Min sambo. Vill fira att vi nu bestämt oss att satsa på just oss två. Vi två för resten av livet Nu startar vi vårt boende o vårt liv tillsammans. Det är värt att fira!

 90. ann-sofi Svara

  jag vill vinna presentkort och ryggsäck till mej

 91. ann-sofi Svara

  det är skönt att träna man behöver komma i form vill vinna ryggsäcken till mej

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.