Vinnare julkalendern andra veckan

Nu är det dags presentera vinnarna i vår andra tävlingsvecka. Även denna veckan var det många som ville vinna våra fina priser och vi har läst igenom samtliga bidrag och enats om vilka som ska vinna. Än kan du vinna fina priser. Hela denna veckas tävlingar pågår t om söndag 23/12. Vinnarna kommer att publiceras samt kontaktas via e-post under vecka.


Måndag 10/12 – Boken ”A day int he world”
Camilla N – Paris är staden för mig, så om jag inte bor i Sverige så finner ni mig i Frankrike. Intressant kulturliv, trevligt krogliv och spännande människor -Paris har allt!
Mia Nilsson – På Samoa i Söderhavet, där stress inte existerar. Där lever man på sin ö och lever av det naturen har att ge & där prylar & pengar är världsliga ting som inte hör till det viktigaste i livet.
Jimmy – Om inte Sverige, då skulle jag vilja tillbringa min vardag i London, där hittar jag hela världen.

Tisdag 11/2 – Bagfit och Jetbag
Bagfit
Anna Forsgren
– Reser alltid med barnen så vi packar in de ömtåliga sakerna med barnens blöjor, är det något som skulle gå sönder suger blöjorna upp ev läckage.
Jan Nothwarp – Eftersom jag har stora fötter packar jag alltid med ett par skor i resväskan och förvarar det ömtåliga i skorna som jag har i mitten av väskan. Det är bäst med skinnskor som är något stabilare än tygskor.
Sofie Backman – Jag packar mina ömtåliga ting, så att de inte far omkring, i ett paket av övrig packning som är mjuk, tjocka tröjor, barnens blöjor eller en handduk, placeras sen i mitten utav väskan tätt ihop, då klarar de all turbulens och varje luftgrop, och vid destinationens slut blir det hurrarop!
Margareta – Jag kör hela rubbet med klassiska tips: virar in i smutstvätt, lägger det i en plastkasse och placerar det i mitten av väskan. Hittills har inget gått i kras…

Jetbag
Helene Ohlsson – Köper en luftmadrass till barnen och tar sedan ut NÄSTAN all luft och virar in det ömtåliga. Har ibland med en mjuk kylbag, där kan man oxå förvara ömtåliga saker.
Lina – Ömtåliga saker lägges i påse av plast, packas varsamt och ej i all hast. Rullar sedan in i handduk i mitten av min väska, lärt av erfarenheter beska. Packa fullt, så det inte åker runt, så kommer sakerna fram sunt.

Onsdag 12/12 – Stuga Gröna Byn, Lindvallen samt 5 termosar
Här har vi fått många tips på bra picknick, återkommer här i bloggen med fler tips!
Gröna Byn
Brittmarie Rosbäck
 – För oss finns bara ett svar, Varm choklad, limpmackor med ägg och kaviar! Ett mysterium att det utomhus kan smaka så annorlunda, Hemma äter vi gröt och fil, vanor som kanske är lite mer sunda?

Termosar
Johanna
Linda
Sara
Lena Hagberg
Kajsa Borthwick

Torsdag 13/12 – Stockholmsweekend med Magnus Uggla
Jessica
– Missar aldrig ett besök i Gamla stan när vi är i Stockholm. En annan favorit, speciellt på våren, är Rosendahls trädgårdskafe. Ett besök där när äppelträden blommar är magiskt!!

Fredag 14/12 – Presentkort på Resia värde 5.000:-
Jörgen Engström – Ni har alla bra förslag men fel, fel, fel. Jag säger Moskva. Varför? Jo för att min älskade fru alltid har velat se Moskva och då är det en drömupplevelse för mig att låta henne göra det.

Vi säger grattis till samtliga vinnare som även är underrätade via e-post!

3 Responses to Vinnare julkalendern andra veckan
 1. Tony Bergman Svara

  Nice – här möts två av europas charmigaste länder i en charmig explosion av färger och upplevelser.

 2. Annemari Palokoski Svara

  Grattis till alla vinnarna ♥

 3. Kjell Johansson Svara

  När jag kommer hem på kvällen,
  jag längtar redan till fjällen,
  ty där firas snart jul,
  och där skall vi ha jättekul,
  jag önskar därför mina vänner God Jul,
  jag hoppas vi får det bra,
  för det skall alla människor ha.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.