Mysiga hotell i London

Har du hört något från Tomten i år? Det ryktas om att hörlurar är den heta julklappen som alla vill ha. Men vad drömmer du om för resa? En mysig långhelg i en storstad, julstämning och långpromenader i den sagolika staden London? London är utan tvekan en sagolik tillflyktsort, ett levande vykort man gärna vill bo i för alltid. Här kommer några tips om mysiga, speciella och udda hotell i London.

The Milestone Hotel
Ett lyxigt femstjärnigt hotell med underbar utsikt över Kensington Garden. Vistelsen på The Milestone Hotel börjar med att en butler tar hand om dig och visar dig runt när du ankommer till hotellet. De romantiska rummen är noggrant inredda med varma färger och antika möbler. I hotellets mysiga lounge kan du dricka Afternoon Tea och unna dig någon smaskig efterrätt eller nybakade scones. Adressen är: 1, Kensington Court.

Hotell 40 winks, London 40 Winks
Denna trendiga pärla ligger i East London och är ett elegant mästerverk från den kända interiördesignern David Carter. Hotellet har bara två sovrum med guldsmyckade badrum, och ligger i ett vackert hus byggt 1717 och inredningsdetaljerna talar ett eget språk. Vackert, lyxigt, gammalt och nytt, men inte för dyrt. Känn dig som hemma! Då det bara finns två sovrum, bör man boka i god tid innan resan. 40 Winks hittar du på 109, Mile End Road, Stepney Green, East London. Även fotot nedan är från 40 Winks. Foton: 40winks David Carter
The portobello hotell, London

The Portobello Hotel
Hotellet ligger på en lugn gata i Notting Hill, och är ett lyxigt gömställe för den som vill skämma bort sig själv. En neo-klassisk herrgård med en fin viktoriansk terrass är början på en romantisk saga. The Portobello Hotel frestar med storslagna rum och engelsk inredning. Enorma, kungliga sängar och detaljrikt inredda rum. Hotellet är känt både på hemmaplan och utomlands, och en av favoriterna bland många artister. Det eleganta badkaret mitt i rummet är den där lilla extra inredningsdetaljen som sätter stämningen för en romantisk weekend. The Portobello Hotel hittar du på 22, Stanley Gardens, London.

Finns det några snälla barn här? Du har väl inte missat vår resfebriga julkalender med överraskningar bakom varje lucka? Skynda dig och kika! Och inför din Londonresa behöver du alla tips som du kan få. En av Resfeberbloggens favoritstäder är ju London, och nyligen bloggade Resfeberbloggen om juliga London som bland annat tar upp julgranen på Trafalgar Square och skridskoåkning på Eyeskate.

Nyttiga länkar om London
Lonleyplanet.com skriver om Londons gömda pärlor
Cajsa Lykke Carlson bloggar om London på res.se

Boka flyg och hotell till London

Boka flyg till London

Boka hotell i London

Boka weekend till London

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.