Nyårsresor – Vad sägs om New York?

ThinkstockPhotos-186036205
Det snöar. Det är kallt. Helst av allt vill man bara mysa i soffan och titta på favoritserien. Men låt oss för en stund prata om nyårsresor och allt spännande som hör nyår till. Frågan är – vad drömmer du om? Var drömmer du bort dig? Låt oss få höra mer om dina drömresor eller din planerade nyårsresa. Här kommer några tips för den som funderar på att göra en sista-minuten resa till New York:

Kärleken till New York är lika stark som alltid, och självklart toppar en New York-resa favoritlistan. Det kanske är påfrestande att behöva stå och köa för vissa sevärdheter när det är väldigt kallt. Efter julshoppingen och julfirandet, vill man förmodligen varva ned och hitta lugnet. New York, visst den är kaotisk och levande dygnet runt, men självklart finns det gott om aktiviteter som görs i ett lugnare tempo. Gå på bio, klä dig varmt och promenera eller varför inte unna dig en konstrunda?

Besök New Yorks populäraste museum, Museum of Modern Art (MoMA), som har mer än 100 000 konstföremål av modern konst från konstnärer så som Van Gogh, Matisse, Warhol och Picasso. Fredagar är det gratis inträde och då är det öppet mellan kl. 10.30 och 20.30. Se också Edvard Munchs ikoniska verk Skriet (1895) och hans flera andra verk. Här får du information om hur du tar dig till MoMA. Enjoy the art!

lonelyplanet.com hittar du 40 saker som du kan göra gratis i New York. Du kanske inte hinner med alla, men du hittar säkert något som du skulle kunna testa.

Och hur skulle du kunna fira den stora kvällen i New York?
Det nya året börjar med storslagna fester och events för den som vill testa New Yorks nattliv. The Times Square All Access Party Pass är ett stort nyårsevent som varar hela natten. Du inväntar tolvslaget på New Times Square, men din partykväll har börjat långt innan. Med passet har du gratis inträde till inneklubbar och events under kvällens gång. Du bestämmer själv takten hur många av de du vill besöka, och efteråt är det dags för The Official NYE 2013 After Parties. Priset? Det är inte billigt, passen varierar från 55 $ till 295 $ men kan vara något för de som vill få ut det mesta av New Yorks heta inneställen.

Resfebers Nyårs-kit och erbjudanden:
Flyg till New York med Resfeber.
Resfebers nyårspaket i New York. Fira nya året på en båt och beundra den vackra fyrverkeri-showen.

Andra värdefulla New York länkar:
Det finns massvis med andra krogar och nyårspaketer, här hittar du flera nyårsevent på Times New Square.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.