Bra resmål i november

Nu börjar det bli allt kallare kring Medelhavet även om vissa delar fortfarande bjuder på OK temperaturer. Ett resmål som behåller en någorlunda värme är södra Spanien och Malaga. Under november har de en medeltemperatur på 18 grader. Perfekt om man vill resa runt. Hit kan du fynda resor just nu och boka boende till väldigt fördelaktiga priser.

Julshopping i London
Storstäderna i Europa blir allt kallare men vi svenskar är ju vana att klä på oss och räds inte lite kyla. Den fantastiska och omtalade julskyltningen i London brukar dra igång i mitten av november. Perfekt att resa dit och göra alla julklappsinköp! När det är kallt ute kan det vara bra att passa på att besöka alla Londons museer. Eller varför inte en tur till Harry Pottermuseet i Watford.


Besök ett juldekorerat London.

Sol och bad
Vill man ha mer värme så är Kanarieöarna bra att resa till just nu. Medeltemperaturen i november ligger på 24 grader innan det sjunker 2-3 grader under december-februari. Egypten har åter blivit väldigt populärt. Inte så konstigt då det både är solsäkert och prisvärt. Många väljer all inclusive men missa för all del inte alla spännande utflykter. Medeltemperaturen ligger på 27 grader och enligt statistik så ska det inte regna en droppe i november. Även vattnet är varmt, 24 grader och perfekt för snorkling.


Vattnet är kristallklart vid Hurghada, Egypten.


Dubai ligger bara 6 timmars flygresa bort och har en medeltemperatur på 31 grader!

Kap Verde som ligger ytterligare fyra timmars flygresa ner efter Afrikas kust i Atlanten är förstås varmare. Med en medeltemperatur på 27 grader och knappt en droppe regn är det ett bra alternativ så här års. Även Dubai är perfekt att resa till nu. Trots sina sex timmars flygtid så är medeltemperaturen just nu 31 grader och vattentemperaturen 27 grader.

Vänta med
November kan fortfarande vara en aning lurigt om man åker västerut. Det kan vara risk för kraftiga vindar och oväder men en bit in i månaden så blir vädret stabilare. Även Thailands östkust kan vara en aning lurigt då det är regnperiod här.

Betygsätt inlägget:
Kategori: Övrigt
Taggar:

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.