Vinnare – tävling guideböcker Svenska Moderådet

TACK för era härliga tips och shoppingupplevelser. Det har varit varierande tips med både bra butiker, marknader och upplevelser.

Följande vinner guideböckerna:
Paris-boken – Jens
Camden Market i norra London är en häftig och lite märklig upplevelse. Jag och min fru kom strövande längs kanalerna från Little Venice och ramlade in här utan att riktigt förstå var vi hamnat. Exotisk (och även helt vanlig) mat, märkliga ting från jordens alla hörn, kläder och New Age-prylar i en salig blandning. Och allt i den labyrintliknande marknaden.

New York-boken – Micke
Mitt shoppingtips blir en stad och dess omnejd – Lissabon. Här hittar du allt, jag menar allt mellan himmel och jord och detta till bra priser för oss nordbor. Du väljer själv var du vill fynda men testa gärna ett av Europas största shoppingcenter som heter Colombo eller det lite mindre Vasco da Gama på det gamla Expo-området. Vill du fynda riktigt bra åker du till Alcochete där den största outleten i Europa ligger. Massor av kända märken till rena fyndpriser för hela familjen utlovas!

London-boken – Karin
Jag kan tipsa om Primark i London. Tonårsdottern hade såklart pejl på denna butik, men vi blev glatt överraskade i alla fall. De har väldigt mycket kläder och andra bra prylar och det är väldigt billigt. Allt var visserligen inte i vår smak, men vi fyllde lätt ett par stora kassar för under tusenlappen! Det vi handlade visade sig också hålla en helt, om inte t o m en riktigt bra, kvalitet. Inte illa!

Betygsätt inlägget:
Vinnare – tävling guideböcker Svenska Moderådet
Kategori: Tävlingar
Taggar:

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.