Vart ska du resa i vinter?

Förra året frågade vi våra medarbetare på vårt huvudkontor vart de skulle resa under vintern. Nu när hösten är här och många av vinterns resor är bokade var jag nyfiken på vart resorna går i år. Jag gick runt på kontoret och frågade mina medarbetare följande frågor;

1. Vart ska du resa i vinter?
2. Av vilken anledning valde du just det resmålet?

Ann-Charlotte Bengtsson, Säljsupport
1. Koh Kho Khao, Thailand
2. Det blir min tredje resa till Thailand. Jag har varit på andra resmål så det ska bli spännande med en helt ny destination. Jag har läst att den fortfarande är ganska oexploaterad, så nu kanske man kan få se det genuina Thailand!

 

 

Sara Edman, Affärsresor
1. Goa, Indien
2. Jag har varit nyfiken på Indien ett tag. Goa ger oss möjligheten att uppleva kultur, mat och natur blandat med sol och bad.

 

 

 

Jeanette Holmén, Marknadschef
1. Mexiko
2. Jag har varit på Cozumel, som är Mexikos största ö och nu vill jag se mer av Mexiko. Jag har redan varit i Thailand och vill gärna åka mer västerut för att se de fantastiska stränderna och uppleva Mexicos rika kultur.

 

 

Mari Wester, Projektchef
1. Kambodja kombinerat med Thailand
2. Jag vill ha både upplevelse och lite lugn och ro. I Kambodja kommer vi att besöka tempel som ligger runt Siem Reap och sedan åker vi vidare med minibuss till Koh Chang. I Koh Chang skall vi bada,sola, fiska och bara ta det lungt. Vi avslutar sedan vår resa med två nätter i Bangkok

 

  

Lisa Persson, Reseproducent
1. Branäs
2. För att det är mysigt och prisvärt. Det är även barnvänligt och det passar väldigt bra eftersom vi ska fira jul där med många barn.

Betygsätt inlägget:
Kategori: Övrigt
Taggar:

3 Responses to Vart ska du resa i vinter?
 1. Freedomtravel Svara

  Intressant att höra, och roligt med så olika tips! För vår del blir det såhär:
  1) Malaysia
  2) Vi har varit i Thailand och Vietnam och vill prova ett nytt resmål i sydostasien. Vi hoppas på fina stränder, god mat och hyfsade priser.

  • Hallin Svara

   Freedomtravel: Vad kul att höra om era planer. Jag tror många har sett (framförallt) Thailand och söker sig nu till andra resmål.

 2. Nina Olsson Svara

  Rhodos. För att fira svärmor som inte varit utomlands på många år.Plus att det blir extra mycket semester då vår dotter får mysa med farmor, så vi föräldrar kan gotta oss ordentligt 🙂

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.