Resa med tre barn

Charterresa med tre barn? Att hitta en bra resa till solen är inte alltid det lättaste, och speciellt inte om man ska resa med tre barn. Många av er som är fem i familjen har säkert, precis som vi, uppmärksammat att hotellutbudet är inte lika stort om man har tre barn i jämförelse med ett eller två.

Eftersom många hotell enbart erbjuder rum för 2-4 personer så delar vi med oss av tips för familjer med tre barn som vill till solen i höst och vinter. Apollo har barnvänliga hotell på Kanarieöarna dit man kan resa om man är fem i familjen.

Teneriffa
Green Garden Resort****
Ett Apollo Family hotell som ligger i Playa de las Americas. Hotellet har ett stort poolområde och All inclusive mot tillägg.

 
Green Garden Resort har ett härligt poolområde med palmer.

Fuerteventura
Playitas Aparthotel****
Ett lägenhetshotell som erbjuder en mängd olika sportfaciliteter. Hotellet är ett av tre hotell som utgör semester-anläggningen Playitas Resort. Utöver sportaktiviteter finns även ett stort poolområde med en slingrande vattenrutsckana. Hotellet är även beläget ett stenkast från stranden.

Las Marismas****
Ett modernt lägenhetshotell med fint poolområde. Vill man ha frukostbuffé eller All inclusive kan man få det mot tillägg.

Gran Canaria
Parque Cristobal****
Här bor du i Bungalows! Hotellet har även ett stort poolområde, ett litet vattenland och lekplats. All inclusive mot tillägg.


På Parque Cristobal kan barnen leka i det lilla vattenlandet som finns på hotellområdet.

Don Pedro***+
Ett litet, mysigt och familjärt lägenhetshotell med närhet till både strand och centrum.

Lanzarote
Playa Club***+
Ett centralt beläget lägenhetshotell vid strandpromenaden i Puerto del Carmen. Hotellet har även ett fint stort poolområde som omringas av palmer.

Klicka här om du vill se pris eller boka något av dessa hotell.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.