Koh Lanta – läxhjälp för barnen

Apollo har inlett ett samarbete med Sanuk – Svenska skolan i Koh Lanta, Thailand. Här kan barnen få hjälp med läxläsning om man reser på andra tider än skolloven eller om man stannar en längre tid i Thailand.

Sanuk var den första svenska skolan i Thailand och verksamheten startade redan 2004. Skolan är öppen för alla barn i årskurs F-åk 9. Om du vill anmäla ditt barn till skolan så kontaktar du dem direkt via länk.  Du kan boka läxhjälp olika antal dagar och priset är 780 THB (ca 180:-) för tre tillfällen och 980 THB (ca 230:-)  för fem.


Sanuk – Svenska skolan i Thailand.


På Sanuk kan du få hjälp med läxorna.


Skolan har tillgång till en pool där barnen kan gå i simskola.

Förutom stöd i form av läxläsning erbjuder skolan även en barnklubb med pedagogisk inrikting. Barnklubben är för barn mellan 3-6 år som stannar 1 vecka eller mer. Det är öppet alla vardagar mellan  8.30-11.30 samt på eftermiddagen. Frukt ingår alla dagar. Du kan boka barnklubben direkt på hemsidan via länk och du väljer vid bokningstillfället om du önskar för- eller eftermiddagar. Priset per vecka är 3.950 THB (ca 930:-).

Sanuk anordnar även simskola och simlekis för barn från 3 år. Även detta bokas via hemsidan länk. Priset för fem tillfällen är 2.895 THB (ca 675:-).

Bilder lånade från Sanuks hemsida.

One Response to Koh Lanta – läxhjälp för barnen
  1. D Svara

    Jag kan hjälpa barn med läxor

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.