Superstar Celeb på Playitas

Kanske ni följer Superstar Celeb i 3:an på lördagarna? Serien spelas in på Apollos fina träningsanläggning Playitas på Fuerteventura. Förra året var Fredrik Koch på Playitas och berättade hur det är att åka på semester då man samtidigt tränar. Läs inläggen här.


Supertstar Celeb, tv3, spelas in på Playitas, Fuerteventura.

På Superstar Celeb deltar Robert Kronberg som också är aktuell som en av ledarna på kronBee. Under träningsveckan kronbee blir du coachad av flera av sveriges bästa friidrottare. Resan passar alla som vill komma vidare med sin träning och som älskar att träna och vill nå nya mål. På träningslägret utgår vi alltid utifrån din egen nivå. Om du har ett intresse för att utveckla din träning, så är detta resan för dig. Det finns flera olika veckor där olika friidrottare medverkar. Förutom träning så innehåller veckan även fystester, föreläsningar, kostlära och målfokus. Tränar du friidrott och vill förbättra dig så kan du följa med på Veteranfriidrottsveckan första veckan i december.


Följ med på en härlig träningsvecka med kronBee.

Göteborgsvarvet blev fulltecknat häromdagen med ett rekordhögt antal deltagare. Om du vill förbereda dig extra noga så anordnas Göteborgsvarvets Löparresa i mitten av november och början på mars. Startfältet är stort på Göteborgsvarvet så det kan vara bra att srpinga seedningslopp som anordnas på Playitas under dessa veckor.


Följ med till Playitas och förbered dig för Göteborgsvarvet.

På loven drar Kids Sports Academy igång. Detta är klubben för alla barn mellan 6-12 år. barnen är uppdelade i två grupper, en för 6-8 år och en gör 9-12 år. Här provar man simning. golf, fotboll, dans, beachvolleyboll och mycket annat. Det är kostnadsfritt att vara med men det krävs registrering på plats.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.