Musikaler London – nyheter under hösten


London kallar, och förför oss denna gång med sitt stora utbud av musikaler. Höstens musikaliska nyheter är många, och självklart finns det något för alla! Funderar du på att upptäcka mer av London under hösten, missa då inte chansen till att få uppleva en magisk show.


The Bodyguard
Hör filmen Bodyguard till en av dina favoriter? Då ska du inte missa musikalen med start under hösten i Londons magiska West End. De flesta av oss känner till den berömda kärlekshistorien mellan superstjärnan Rachel och livvakten Frank och har sett filmen säkerligen mer än en gång. Kanske också släppt en tår eller två under den slutliga scenen med berömda låten ”I will always love you”? The Bodyguard ser du på Adelphi Theatre, med start den 6 november 2012 fram till den 27 april 2013.

Soul Sister
Ike and Tina – vi minns kärleken, låtarna, lyckan och olyckan. Vi minns vackra Tina Turner, hennes karisma och fenomenala röst. I musikalen Soul Sister får du återuppleva Ike och Tinas toppar och dalar och njuta av en fartfylld show. Whatsonstage.com ger musikalen fem stjärnor, och den är lika mycket älskad och hyllad av publiken. Soul Sister går att se på Savoy Theatre fram till den 29 september 2012.

Våren 2013

The Book of Mormon
Från skaparna av South Park, kommer nu den prisade musikalen som alltid är utsåld i New York och har belönats med hela nio Tony Awards. Denna fantastiska musikal startar 25 februari 2013 och kommer att gå på Prince of Whales Theatre. Det är möjligt att boka från och med den 13 september 2012, så se till att få tag på biljetten i god tid, innan det är för sent. 60 Minutes CBS berättar mer om den spektakulära musikalen, se videoklippet.

Alltid säkra kort
Mamma Mia!
30 miljoner människor kan inte ha fel. Så många har sett och älskat musikalen Mamma Mia! och succén fortsätter. Från och med den 6 september kan du se den magiska showen på Novello Theatre. Vi befinner oss på den grekiska ön Kalokairi, och inväntar Sophies bröllop. Sophie som aldrig har träffat sin pappa och inte heller vet vem det är, har bjudit in tre tänkbara möjligheter till sitt bröllop. Förutom en suverän story, kommer du kunna rocka loss till ABBAs hits. Musikalen går fram till den 27 april 2013.

The Phantom of the Opera
Musikalfenomenet ”The Phantom of the Opera” baseras på den klassiska franska thrillern med den mystiska fantomen och den vackra operasångerskan. Musikalen går på Her Majesty´s Theatre i West End fram till den 27 april 2013. Få en liten tjuvstart:

För att boka musikalen
Du kan boka din musikalbiljett i London med Resfeber.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.