Zlatan, vi kommer till Paris


Från Milano till Barcelona tilllbaka till Milano och nu senast till Paris. Zlatan, vi följer dig vart du än åker.
Följ Zlatan och hans nya fotbollslag Paris Saint Germain live på Parc des Princes tillsammans med Resfeber!
Du kan antingen köpa enbart matchbiljetter eller skapa ditt eget paket med matchbiljett, flyg och hotell!

I Resfebers undersökning 2011, svarade 13 878 svenskar på frågor gällande deras semesterplaner. Väl på plats, var det fotbollsmatcher som gällde. Under 2011 stod fotbollsbiljetter för 33 % av Resfebers totala evenemangförsäljning.

Vi är trogna Zlatan – Resfebers säljdirektör Lena Wennerstein kommenterade försäljningen av fotbollsbiljetterna under 2011/2010:
– Det är också tydligt att vi svenskar är trogna Zlatan. Förra året stod AC Milan för 38 procent av vår totala försäljning av Serie A i Sverige. Efter Zlatans övergång från FC Barcelona har den siffran stigit till 71 procent, säger Lena Wennerstein, säljdirektör på Resfeber Skandinavien.

Paris – en grön destination

Paris bjuder på spänning och äventyr året om. Under september får du chansen att vara med om två unika festivaler – We love green och Techno Parade 2012.
Den 14 september till den 16 september är dags för den gröna festivalen. Då är det fullt fokus på miljön och hållbarhet i kombination med musik och härlig atmosfär. Festivalen som inte är gratis, håller till i parken Parc de Bagatelle.
Lördagen den 15 september är det dags för technoparaden som är ett gratis event och anordnas för att främja den franska musikscenen. Paraden beräknas bestå av 500 000 deltagare som kommer att översvämma Paris gator i Bastille-distriktet. Lyssna på grymma beats inom musikstilar som trance, house, goa och många fler.

Vi fortsätter på temat grönt i Paris med över 400 trädgårdar och parker. Koppla av och promenera runt i de fina parkerna och hitta ditt lilla gömställe. Varje årstid har sin charm så missa inte Paris vackra oaser under hösten. Öppettiderna kan variera och om nätterna är parkerna stängda. Mer info om parkerna och öppettiderna hittar du på sidan.

Le parc des Buttes-Chaumont är en av de största parkerna i Paris och inkluderar grottor, vattenfall, konstgjorda klippor, en sjö samt vackra kinesiska och engelska trädgårdar. De konstgjorda grottorna och romantiska vattenfall gör parken unik och är en storfavorit bland parisare. Huvudingången hittar du på 1 rue Botzaris.

Jardin des Plantes är en botanisk trädgård och tillhör Frankrikes naturhistoriska riksmuseum. Den täcker 28 hektar och är ett hem för många olika sorters växter, fördelade i olika sektioner. Här finns också en labyrint som du kan testa. Koppla av och uppskatta naturens gåvor. Jardin des Plantes ligger i 5:e arrondissementet, La Place Valhubert.

Moulin Rouge med Resfeber

Resfebers populära tur i Paris är en kombinerad paket under en helkväll. Kvällen börjar med en romantisk middag på Eiffeltornet, häpnadsväckande utsikt och sedan en båttur på Seine. Sist men inte minst, äkta fransk kabaré på Bal du Moulin Rouge.

När planerar du åka över till Paris? Vad kommer du besöka?

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.