Vinnare – tävling Babykoncept

För ett tag sedan anordnade vi en tävling där priserna var bra barnprylar från babykoncept.se. Här nedan kan ni se vilka som vann samt deras förslag på bra resmål med barnen.

Nu erbjuder babykoncept.se 10% rabatt på hela sortimentet till bloggens läsare. Rabatten gäller t om 16 september. Ange rabattkod: barnsemester i kassan så dras rabatten av.

1:a pris -Svart BB-sling ringsjal. Värde 689:-
Annelie – Legoland
Den här sommaren var vi på Legoland i Billund, Danmark. Vi bodde på hotell Legoland och hade därmed egen ingång utan kö där vi lätt kunde ta oss in och ut ur parken hur vi. Ville. Maten och hotellet var helt fantastiskt för barn. Målarböcker, egen buffé, lego att bygga i varje hörna, stor lekställning i anslutning till hotellets uteservering. Aktiviteter att göra som exempel tipsrunda på hotellet. Maten var riktigt fräsch o höll hög klass både på hotellet o i parken. Just det, ålder på våra barn, 4 år resp 2,5 månad.

2:a pris – Första hjälpen väska att fästa på vagnen. Värde 249:-
Anja – Side, Turkiet
Perfekt för stora och små barn med lagom restid dit. Pooler med solskydd. Barnanpassade rum samt buffé med mat som man vet att barnen gillar/äter. Servicevänlig och bra personal och underbara personer som ordnar roliga aktiviteter.

3:e pris – Solglasögon 0-2 år från Zunblock. Värde 249:-
Hanna Rolinder – Vormsele, Lappland

När man har ett väldigt litet barn som vi, en femmånaders dotter, så är det skönt att komma iväg men slippa åka allt för långt. Vårt bästa resmål ligger 35 mil norrut & heter Vormsele. Där har vi stugan alldeles intill Vindelälven. Både barnvakt & fin natur finns att tillgå. På vägen dit stannar vi ett par gånger & pausar på Lycksele djurpark som har allt en barnfamilj behöver. Besök Lappland, det är som vackrast på sommaren!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.