Barnfritt ombord på flyget?!

Läste hos Vagabond att Malaysia Airlines nu kommer att införa en barnfri zon i deras nya superjumbo A380. Barn under 12 år kommer inte att få tillträde till övervåningens ekonomiklass utan endast på nedervåningen. Vid incheckning så kommer stolarna på övervåningen inte vara valabara för barn under 12 år. Det aktuella planet flyger mellan Kuala Lumpur och London. Den här frågan dyker upp lite då och då men detta är första gången som förbjudet införs. Om man läser vidare bland kommentarerna så är det väldigt intressant läsning. Några undrar hur flygbolaget kan införa detta förbud medan övervägande många jublar och tycker t om att man borde förbjuda barn på flygplan. Många tycker också att charterbolagen, som ofta har många barn ombord, borde fördela platserna ombord så att t ex barnfamiljer sitt främst och övriga längre bak. Ska tilläggas att flera önskar samma förbud för överförfriskade passagerare! Vad tycker du i frågan? Tycker du att man borde har särskilda platser för barn eller kanske förbjuda dessa ombord helt och hållet. Eller tycker du förbudet är helt förfärligt? Var med och rösta! [poll id=”12″]

2 Responses to Barnfritt ombord på flyget?!
  1. Annelie Svara

    Haha, vilken rolig bild! Hjälp!! 🙂

  2. [...] har tidigare skrivit om barnfritt på flygbolaget där jag ställde frågan vad man egentligen tycker om... blogg.resia.se/2012/10/22/hotell-for-vuxna

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.