En resa till London under hösten – A love story

Planera en resa till London under hösten när löven faller och dimman ligger tät. Besök denna skönhet klädd i höstens vackra och trendiga färger, redo att ta emot dig med öppen famn. Vi beger oss till London för en promenad i Hyde Park och en cup of tea med någon vi håller kär. Sist men inte minst, avslutar vi resan med en hyllning till The King of Pop.

Hemligheten bakom den perfekta koppen te

Britter älskar sitt te och dricker, enligt The Telegraph, 165 miljoner koppar te per dag. Då är det inte så konstigt att forskare ägnar tid åt att hitta hemligheten bakom den godaste cup of tea, när deras älskade dryck smakar som bäst. Det man har konstaterat är följande:
• Häll 2 dl nykokt vatten i en kopp med din tepåse redan i koppen
• Låt påsen vila i koppen under 2 minuter
• Avlägsna påsen
• Lägg till 10 ml mjölk
• Teet måste nå sin optimala temperatur på 60 grader, så vänta i 6 minuter innan du dricker

I ett tidigare blogginlägg om Afternoon Tea i London, får du massvis med tips på ställen där du kan dricka den perfekta koppen och mumsa på en god bakelse. Londonbon och bloggerskan Cajsa Lykke Carlson, tipsar om Beyond Retros mysiga fik i Dalston-området inför din resa till London. I affären kan du testa vintagekläder och hitta dina fynd, för att sedan avsluta shoppingrundan med en god fika.

Mr Hyde hiding in Hyde Park?

Troligtvis inte, men Londons centrala och sagolika paradis är definitivt något du bör prioritera under hösten. Självklart är en promenad i parken lika välkommen året om, men det är något magiskt som händer med Londons vackra park under hösten. Höstens flammande färger och fallande löv transformerar parken till en dyrbar tavla. Årligen besöks parken av sju miljoner turister och dess flora och fauna är fantastisk. Förbered för en långpromenad med takeaway kaffe, några nybakade scones och kameran naturligtvis. Det är enkelt att ta sig dit, både med bussen och med tunnelbanan.

Michael Jackson the Immortal World – Cirque du Solei

Funderar du på att besöka London under oktober? Planera in ditt besök så att du får chansen att se denna magiska show. Cirque du Soleil´s akrobater tar dig på en resa som handlar om Michael Jacksons genialiska musikkarriär. Du kommer få uppleva en fantastisk show fylld av fantasi, dans och visuella effekter. The Immortal World Tour börjar den 12 oktober fram till den 19 oktober 2012, North Greenwich Arena. Tveksam? Titta på YouTube-klippet.

London är definitivt en stad du aldrig tröttnar på och varje gång kommer du märka att du har upptäckt något nytt. Det kan vara en cool affär, ett trendigt fik eller en bortglömd galleria. Staden lever på vår kärlek och levererar varje gång. Under hösten finns det naturligtvis en hel del andra events du kan ta del av. Resfebers London Start Kit innehåller en sightseeingtur genom London, inträdesbiljett till Madame Tussaud´s vaxkabinett och London Eye.

Nu över till dig. När planerar du din resa till London? Vad kommer du vilja se och göra? Glöm inte att också besöka vår Facebooksida Vi älskar London för fler tips!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.