Simskola på Blue Village

För ett tag sedan skrev jag och berättade om att det numera finns simskola på Fritidsresors Blue Village för barn i 4-5-årsåldern.

Håkan Karlsson (f.d. anställd) är en av våra försäljningschefer. För två veckor sedan kom han hem från Cypern där han tillsammans med sin familj bott på Blue Village Callisto.


Väldigt duktiga och certifierade siminstruktörer i simskolan.

Deras femåriga dotter Hanna var med i simskolan som leddes av certifierade siminstruktörer. Det var en succé från allra första dagen. De var sex barn i gruppen som hade 45 minuters lektion under fem dagar. Det var två simfröknar, en från Finland och en från Sverige.

Förutom att lära sig simma så kunde man ta flera olika märken. Katten Janson, Lille Skutt, Skalman, Vargen och Bamse. För varje märke så blev det större och större utmaningar. För att få Bamse så ska man kunna simma 10 meter på både mage och rygg i grunt vatten samt dyka från kanten och ta sig tillbaka.


Nöjd Hanna som lyckats klara de flesta märkena.

Simfröknarna var mycket duktiga och lyckades verkligen på en vecka lära ut mycket till barnen. Vår dotter Hanna såg fram emot simskolan varje dag och förutom att träffa Bamse o Co blev detta något av veckans höjdpunkt för henne. Hon blev otroligt stolt när hon lyckades ta fyra märken under veckan! Dessa märken förvarar hon nu tryggt på sitt rum tillsammans med medaljen.


Efter avslutad simskola får alla en medalj.

Simskolan kan bokas för barn från fyra år och uppåt. Den passar mycket bra för barn i fyra-femårsåldern som har lite vattenvana, men inte har lärt sig simma. Den kostar 495 kr/vecka och då ingår fem lektioner à 45 minuter. Är barnen med i simskolan i två veckor har man lära-simma-garanti.

2 Responses to Simskola på Blue Village
  1. Rosita Svara

    Vilken fantastisk grej! Nytta och nöje på semestern liksom.

    • Hallin Svara

      Rosita: Visst är det bra!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.