Tävla och vinn barnprylar från Babykoncept

Nu är det tävlingsdags och du har chansen att vinna några riktigt bra prylar från babykoncept.se.

 

1:a pris – En svart BB-sling ringsjal som är lätt att ta på och av. Den bärs över ena axeln och kan användas från nyfödd (liggande eller upprätt) samt för större barn upp till 3 år antingen på ryggen eller sittande på höften. Värde 689:-

2:a pris – Första hjälpen väska att fästa på vagnen. Värde 249:-

3:e pris – Solglasögon  0-2 år från Zunblock. Värde 249:-

För att tävla så vill vi att du tipsar oss om ditt bästa resmål när du reser med barnen. Skriv ditt svar som en kommentar senast 22 augusti. Vinnarna meddelas personligen samt här i bloggen kort efter avslutad tävling.

Tävlingen är avslutad!

15 Responses to Tävla och vinn barnprylar från Babykoncept
 1. Ingela Sjögren Svara

  Till Menorca, Det är kort resväg dit. Och barnvänliga stränder och poolområden för barn.

 2. Elin Larsson Svara

  Glöm Phuket och Krabi… Det absolut barnvänligaste resmålet i Thailand är Haad Salad på Koh Phangan.
  Ingen trafik och underbar långgrund strand ( med skugga vid strandkanten på förmiddagen) Här finns hotell med barnsäng och barnpool och restauranger med barnstolar. Nöjda föräldrar ger nöjda barn!

 3. Anja Svara

  Side, Turkiet. Perfekt för stora och små barn. lagom restid dit. Pooler med solskydd. Barnsanpassade rum samt buffé med mat som man vet barnen gillar/äter. Servicevänlig och bra personal och underbara personer som ordnar roliga aktiviteter.

 4. ANNELIE ANDERSSON Svara

  Till samos, Thassos eller Parga i Grekland.
  Lugnt, gemytligt och barnvänligt.

 5. Ida Svara

  Det bästa resmålet är kolmården 🙂 Barn tycker det är roligt med djur och att det är inte långt dit 🙂 Tycker det är härligt att gå runt med barnen och kolla på djuren 🙂

 6. Kerstin Jonsson Svara

  Side I Turkiet – helt underbar strand, långgrunt, barnvänligt, god mat och trevliga människor! Hotellen är likvärdigt bra allihop och man får ut mycket som barnfamilj när man åker dit.

 7. Ulla Bengtsson Svara

  Helt klart Side. På hotell Turquoise finns allt för barn och vuxna. Då mamma och pappa solar är barnen väl omhändertagna på Mini club. Mat, strand och pool som passar alla. Kanonbra!!!

 8. Michael Svara

  Grekland, vi har varit där på semester i 15 år nu. Och våra barn älskar att vara där.Barnen blir alltid bortskämda av alla greker både stora och små.

 9. Hanna Rolinder Svara

  Hej! När man har ett väldigt litet barn som vi, en femmånaders dotter, så är det skönt att komma iväg men slippa åka allt för långt. Vårt bästa resmål ligger 35 mil norrut & heter Vormsele. Där har vi stugan alldeles intill Vindelälven. Både barnvakt & fin natur finns att tillgå. På vägen dit stannar vi ett par gånger & pausar på Lycksele djurpark som har allt en barnfamilj behöver. Besök Lappland, det är som vackrast på sommaren!

 10. Kamilla Norberg Svara

  Hej ! Jag tycker att Koh Kho Khao i Thailand är klart bäst, en lugn härlig ö med fantastiska stränder och underbara människor. Super fina strandnära hotell som verkligen är barnvänliga.

 11. Anna Filipsson Svara

  Hej! Det bästa resmålet är Upplevelsebadet och campingen Gustavsik som ligger i Örebro. Barn tycker det är roligt med vattenrutschkanor, klättervägg och varför inte ett eget vattenfall att åka ner i.Wow. Där finns det många med olika sorter och grader av badaktiviteter som passar från en treåring till vuxna.Både inomhus- och utomhusbad så man är inte väderberoende. Det är inte långt dit Tycker det är härligt att bada, umgås med hela familjen samt en häftig och hög lekpark i campingen som barn, små som stora bara älskar. Värt ett besök. Helt klart.

 12. Annika Svara

  Jag vill slå ett slag för resorten Slow Down Lanta på Koh Lanta, intill stranden Klong Dao. En härlig pool, barnvänlig personal, bra barnmeny på restaurangen, en rolig ”lekplats” i form av en båt, bra sandstrand och massor av roliga aktiviteter för barnen. Stället lockar MASSOR av barnfamiljer, och jag har ännu inte hört något negativt om stället. Vi stormtrivdes!

 13. Eva Eriksson Svara

  Turkiet Side Hill kalas hotell med bra barnpool med tak över så barnen fick skugga, ”vanliga” poolen också kannon, rent och snyggt. Lekplats med tak och mjukmatta. Nära till strand som också var barn vänlig! Solstolar på stranden in gick i servicen från hotellet. Trevlig personal! Lagom stort!

 14. Annelie Andersson Svara

  Den här sommaren var vi på Legoland i Billund, Danmark. Vi bodde på hotell Legoland och hade därmed egen ingång utan kö där vi lätt kunde ta oss in och ut ur parken hur vi. Ville. Maten och hotellet var helt fantastiskt för barn. Målarböcker, egen buffé, lego att bygga i varje hörna, stor lekställning i anslutning till hotellets uteservering. Aktiviteter att göra som exempel tipsrunda på hotellet. Maten var riktigt fräsch o höll hög klass både på hotellet o i parken. Just det, ålder på våra barn, 4 år resp 2,5 månad.

 15. christer roos Svara

  Som farfar till 8 barnbarn i olika åldrar önskar jag/vi gärna vinna någon av dessa skyddande produkter, ej för utlandsresa utan för användande på hemmaplan tex. i stora plastpoolen på gräsmattan.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.