Resa ensam med barn

Ofta får vi frågan varför man ska betala ordinarie pris för barnet om man reser ensam med barn. Ofta är det rabatten för extrabädden som utgör barnrabatterna. Det kan lönsa sig att hålla utkik efter charterleverantörernas erbjudanden som vänder sig till just dig som reser ensam med barnen.


Det finns erbjudanden om du reser ensam med barn.

Ving – ”Lilla familjen”
Vings erbjudadande kallas ”Lilla familjen” och finns på ett flertal hotell. Vill du åka på sensommaren/hösten så kan du åka till Turkiet, Cypern och Kreta. På Rhodos och Alcudia på Mallorca finns flera hotell där rabatten även gäller under hela sommarlovet. Vill du åka senare i höst eller på vintern finns det resor till Teneriffa, Fuerteventura och Thailand. Här finns även resor under höstlovet. Vill du se hela listan där du får samma barnrabatt på ordinarie bädd klicka här.

Fritidsresor – Solo med barn-rabatt
Fritidsresor erbjuder en mängd resmål till sensommaren/hösten där du kan utnyttja Solo med barn-rabatten bl a Kreta, Rhodos, Samos, Cypern, Sicilien, Gran canaria och Turkiet. Här är det ett fast pris för barnen mellan 2.395:- – 3.895:-. Under vintern finns samma erbjudande till Egypten Hurghada, Teneriffa och Gran Canaria. här är priserna mellan 2.995:- – 6.395:- (all inclusive).

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.