En cykelsemester är närmare än du tror

Idag fick en hel del cyklister i Linköping en enkel tulipan med en hälsning från oss på Resfeber. Vi berättar att man kan flyga till Amsterdam direkt från Linköping och tipsar om cykelsemester.

Cykelsemester i Holland
Marknadsföring av resfeber om cykelsemester i Amsterdam

Med sina 41 500 km² är Holland bara något större än Småland, men trots det är landet ett av Europas mest fulländade resmål. Kusten lockar med avslappnande badstränder medan storstäder som Amsterdam, Haag, Utrecht och Rotterdam erbjuder hög puls med kultur, sevärdheter och ett stort utbud av god mat. För de som vill kombinera sin resa med lite motion eller helt enkelt vill kunna ta sig runt lätt är en cykelsemester perfekt. Det finns mer än 2000 mil cykelvägar i Holland som du kan cykla runt på och upptäcka landet. På de få platser där det inte finns cykelvägar visar bilisterna cyklisterna stor hänsyn.
I Holland gillar de olika typer av cyklar, från vanliga herr- och damcyklar till flakcyklar och lutande cyklar. Så om du vill se mer av Holland, är att göra det från sadeln definitivt ett alternativ.

Läs mer om saker att göra i Amsterdam i blogginlägget Resa Amsterdam – 5 platser på din To Do List samt i inlägget Mat i Amsterdam – 4 tips under din weekend

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.