Tel Aviv – Pride

I en undersökning som American Airlines har gjort där de ställt frågan i olika kategorier vilken som är världens bästa gay-stad. Tel Aviv vann stort med 43% av rösterna. Tel Aviv utklassade städer som New York som hamnade på andra plats med 14% av rösterna och London 4%. I kombination med många uteställen och närheten till Medelhavet med sina härliga stränder tror man att staden utklassat de andra.


Pride i tel Aviv 2011.

För 10:e året i rad arrangerar staden en Pridefestival. Den första paraden drog inte mer än ett par hundra besökare men nu har den blivit enorm med över 100.00 besökare. Paraden går av stapeln den 8:e juni. Här kan du läsa mer.

Om du vill veta mer om Tel Aviv så har jag tidigare gjort ett inlägg om denna spännande stad.

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.