Vågar du?

Det här att utmana sig själv kan ta olika former. Ibland när man reser så sätts man på prov och måste kanske måste våga mer än vad man skulle gjort hemma.

Skuller du våga gå över dessa broar? Har du något reseminne där du vågade utmana dig själv?

Cedar Creek Treehouse är ett ”hotell” som ligger 50 meter upp mitt i en skog av cederträ i Ashton, Washington. Rummen ligger uppe i de olika träden och mellan dessa finns broar. Det här är den största bron som kallas Rainbow Bridge. Du kan även komma upp via en enorm spiraltrappa som kallas Stairway to Heaven som du ser på höger i bild. På deras hemsida kan du läsa mer där jag också lånat bilden.

2005 byggdes bron Traversinesteg över Travinserravinen i Thusis, Scweiz. Området är populärt att vandra i under sommaren. På vintern finns det ett skidområde här.

Betygsätt inlägget:
Kategori: Övrigt
Taggar:

4 Responses to Vågar du?
 1. Freedomtravel Svara

  Vilka broar! Jag är höjdrädd så… nä. Men visst har jag utmanat mig själv på några resor. Forsränning var en utmaning för mig, eftersom jag är ganska harig av mig: http://www.freedomtravel.se/2012/03/hur-vaghalsig-ar-du/

  • Hallin Svara

   Freedomtravel: Samma här! Men visst är det en härlig känsla när man vågar göra något som man är rädd för. Känslan efteråt är obeskrivlig!

 2. Annika Svara

  Jadå, skulle nog våga. Hoppade fallskärm på Nya Zeeland för sisådär 10 år sedan, och har förmodligen samlat ihop mod nog att göra något galet igen.

  • Hallin Svara

   Annika: Ha ha, det kan jag tänka mig : ) Jag är allt lite harig men önskar jag vågade mer!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.