Hur skickar du semesterhälsningar?

För några dagar sedan ställde jag frågan hur man brukar skicka sina semesterhäslningar på Facebook.


Att skicka vykort är den mest populära semesterhälsningen.

Man kan ju tro att man med dagens teknik skulle lämna de ”gamla” hederliga vykorten. Men om man läser våra ”gillares” kommentarer så ser man att dubbelt så många skickar vykort som skickar sms/mms.

Vi fick även en annan kommenatr som jag tycler lät riktigt bra. Posten har en app som man kan ladda ner. Där kan du välja vilken av dina semesterbilder du vill skicka. Posten printar ut kortet som en vykort och skickar till den du önskar. Appen finns för  iPhone 3GS, iPhone 4, iPad, iPod touch och Android och är kostnadsfri men att skicka vykortet kostar 19:-. Du registrerar enkelt ditt kortnummer som sedan finns sparat. Här kan du läsa mer.

Nu är vi nyfikna på hur du skickar dina semesterhälsningar och om det stämmer med våra Facebook-likes?!

[poll id=”9″]

Betygsätt inlägget:
Kategori: Övrigt
Taggar:

4 Responses to Hur skickar du semesterhälsningar?
 1. Inger Borg Svara

  Fickk i går ett vykort från min brorson som varit i England och hälsat på sin syster. Blev så glad. vykort är faktiskt roligare att få än en hälsning på mobil eller andra tekniska sätt.

  • Hallin Svara

   Inger Borg: Ja, det är något extra med ”riktiga” vykort! Man vet att den som skrivit det tagit sig lite extra tid.

 2. Freedomtravel Svara

  Jag kryssade ”annat” och med det menar jag bloggen… När jag var yngre skickade jag vykort, men det är många många år sen. Vet inte när jag fick ett vykort senast heller… Jag tycker nog att alla hälsningar är roliga, oavsett vilken väg de tagit sig fram…

  • Hallin Svara

   freedomtravel: Ja, jag var förvånad över att så många svarade vykort. Det är trevligt med vykort men det är som du säger att oavsett hur hälsningen kommer så är det väldigt trevligt!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.