Vinnare tävling SitSac

Vi tycker det är kul att anordna tävlingar och kunna utse lyckliga vinnare. Nu är det dags för ännu en! I söndags var det sista dagen att vara med i vår tävling där man kunde vinna en kombinerad ryggsäck och bilbälteskudde från SitSac.

Vinnare blev Erika Johansson från Skellefteå med följande bidrag:
Till Köpenhamn är det lätt att resa från Sverige med bil, tåg eller flyg. Därefter rekommenderas hyrbil för att på egen hand ta sig runt och utforska vårt trevliga grannland! Till sommaren skall vi bland annat besöka Vadehavet utanför Esbjerg där man under ebb kan vandra ut på havsbotten i jakt på krabbor, fina snäckskal och om man har riktigt tur bärnsten!

Vi säger grattis till Erika och skickar din SitSac på posten.

Beställ din egna SitSac med rabatt!
Om du inte vann men är sugen på en egen SitSac så erbjuder de just nu 100:- rabatt för alla läsare här i bloggen. Ord. pris är 699:- så ditt rpis är 599:-. Ange rabattkod: RESIA i kassan så dras rabatten av. Här kan du beställa din SitSac.

One Response to Vinnare tävling SitSac
  1. Maj Ahlgren Svara

    En resa till Legoland med make och barnbarn skulle vara toppen för oss.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.