Hälsning från en vinnare i London!

I december hade vi en tävling på vår Facebooksida där man kunde vinna en resa till London. Vann gjorde Szofia Jakobsson från Göteborg med följande motivering:

Som popsnöre måste jag London besöka, med Resia och SAS kan jag min världsvana öka. Perfekt för mig och min vän, vi tar med både shoppingpåsar och minnen hem!

Nu har vi fått en hälsning från Szofia som precis har kommit hem från sin resa.
Vädermässigt uppfyllde London tyvärr våra fördomar. Jag och mamma fick fyra dagar med regn, regn och några timmar sol. Men vad gör det när vi är i London? Vi betade av två fantastiska musikaler, Phantom of the Opera och Sweeney Todd samt två kungliga boningar, London Tower och Kensington Palace. Därtill en hel del shopping, en bio, och mat från alla världens alla hörn. Vi avrundade med en ståtlig afternoon tea och åkte hem mycket nöjda och belåtna. Tack Resia!


Szofia framför Tower Bridge.


Mycket att se!


Och en härlig afternoon-tea.

Ja, det luriga London-vädret kan vi tyvärr inte göra så mycket åt med det evrkar som Szofia både fått med sig upplevelser och shoppingpåsar hem!

Är du också sugen på att vinna en resa? Just nu har vi tävling på vår Facebooksida där dsu kan vinna en weekendresa till Berlin. Tävla här.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.