Karibien i vinter

Alltfler väljer att resa västerut. Det finns förstså olika anledningar till det men den största anledningen är den låga dollarn tror Ving som satsar stort i Västindien till höst-vintern.

Man har redan etablerat resmål som Aruba, Mexico och Kuba men inför vintern satstar man på ytterliga åtta nya resmål i Karibien.  


Isla Mujeres utanför Mexicos kust är en av nyheterna i Vings vinterprogram. Foto: Pontus Wallin.


Punta Cana på Dominikanska Republiken är även det en nyhet i Karibien till vintern. Foto: Joakim Borén.

De nya resmålen är de karibiska öarna St Martin och Curaçao samt den mexikanska paradisön Isla Mujeres samt två små resmål utmed kusten, Akumal och Puerto Morelos. De andra nyheterna är Jamaica och Dominikanska Republiken med resmålen Punta Cana och Bayahibe. Sammanlagt kommer Ving ha 16 karibiska resmål i programmet.

Många vill infria drömmen om Karibien
I Vings senaste undersökning var det många som ville åka till Karibien i vinter. På frågan vad som lockar är det stränderna följt av sevärdheter. Det är kanske inte så konstigt då Karibien lockar med paradisöar, milslånga kritvita stränder, turkosblått vatten, korallrev och många soltimmar.

Till vintern så kommer volymerna att till Mexiko att öka med 30 procent till vintern. Bland annat blir det flyg från Göteborg (jippie!) och fler flyg från Arlanda. Även avresorna till Aruba som Ving startade 2008 kommer att få ökad kapacitet med flyg varje vecka så att man även kan åka på både 1- och 3-veckors resor. 


Ving ökar kapaciteten på flyg till Aruba till varje vecka. Foto: Nicholas Pitt.

Hur är det med dig?  Drömmer du om Karibien till vintern?

Betygsätt inlägget:
Kategori:
Taggar:

2 Responses to Karibien i vinter
  1. Lotta Svara

    Jag drömmer om en Karibienkryssning, men det tillåter inte plånboken den här vintern 🙁 men varje månad sparar vi så mycket vi kan till nöjen och resor.

    • Hallin Svara

      Lotta: Ja, det är verkligen en riktig drömresa att spara till. Jag håller tummarna för att drömmen bli sann!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.