Varför får inte grupper de priser vi visar på siten?

En fråga som ofta dyker upp på vår avdelning som bokar gruppresor är:

Varför får inte grupper de priser vi visar på siten?


Lisa som arbetar på vår gruppavdelning svarar så här:

När man är en grupp på tio personer eller fler går det inte att göra en bokning via hemsidan utan gruppavdelningen måste göra en förfrågan direkt till flygbolag och hotell. Flygbolagen har flera olika priskategorier på sina biljetter och är man ett större sällskap kan man oftast inte få samma låga pris till alla. Därför skiljer sig priserna från om man t. ex. tittar för 2 personer mot om man vill boka t. ex. 20 personer.
Det är ett begränsat antal av biljetterna i de olika priskategorierna vilket gör att flygbolagen inte ger oss sitt absolut lägsta pris för en grupp, utan vi får ett genomsnittspris för hela gruppen. I gengäld får man dock en mer flexibel biljett med möjlighet till delbetalning, fakturabetalning, ändringar och det ingår dessutom alltid bagage.

När det gäller val av hotell måste man välja ett hotell där det finns rum till alla och de accepterar grupper, detta gör att vi har något mindre att välja på vilket i sin tur gör att vi inte kan använda alla kampanjer hotellen erbjuder.

Fördelarna att boka via Resfeber grupp & konferens:

– Alltid personlig service och snabba svar
– Namnrapportering sker 3-6 veckor innan avresa
– Flygbiljetterna är oftast mer flexibla
– Vi har samarbetspartners på plats
– Alla får plats på samma flyg
– Egen kontaktperson på Resfeber

Om du har fler frågor om gruppresor, kontakta våra duktiga säljare på telefon: 0771-575 757 eller gruppresor@resfeber.se

Betygsätt inlägget:
Kategori: Övrigt
Taggar:

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.