Hur reser man med djur?

Eddie mailade in en fråga om vad som gäller när man reser med djur? Hur fungerar det? Och vad kostar det?

Eva på vår Kundtjänst svarar så här:
Att resa med djur kräver mycket planering. Först måste man ta reda på vad det är för regler som gäller i det land man planerar att ta in djuret till samt att man måste också kontrollera vad flygbolaget man planerar att resa med, har för regler gällande djur.
Man måste också kontrollera vad som gäller för vaccinationer och annat innan man beställer flygbiljett. Det gäller också att man är ute i god tid då det finns begränsat med plats för djur på flygen.
Alla flygbolag tillåter inte att man reser med djur så det är viktigt att man kontrollerar allt sånt innan man bokar. När det gäller kostnaden så är det väldigt svårt att svara på då det varierar så och beror på storleken. Mindre hundar och katter kan resa i kabin medan större djur går som last.

Betygsätt inlägget:
Kategori:
Taggar:

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.