San Diego – hotelltips

Vår inköpschef Ami Kivi var nyligen på en resa med British Airways till San Diego där hon bl a fick titta på en del hotell.

Här delar hon med sig av sina bästa tips:

5-stjärniga hotell
Hotel del Coronado
Viktorianskt anrikt hotell med bästa läget i San Diego vid en av USAs absolut vackraste stränder. Hotellet byggdes 1888 och ligger på en liten ö inom smidigt avstånd från San Diego downtown. Vackra unika rum med en underbar utsikt.


Underbar utsikt från anrika Hotel del Coronado.

La Valencia Hotel
Beläget i exklusiva La Jolla. “The Pink Lady” har ett fantastiskt läge med utsikt över havet och de fina parkerna. Bästa service och gästvänlighet får du på detta charmiga hotell som är byggt 1926. Inom gångavstånd finns gott om caféer, gallerior och museum och massor med utomhusaktiviteter.


La Valencia Hotel ligger i La Jolla.

 

The Grand Del Mar
Rankad av TripAdvisor som Kaliforniens bästa hotel och uppfyller omdömet med råge. Ligger lite utanför San Diego omgivet av vackra parker, golfbanor och ridstigar. Hotellet är nybyggt i vad de kallar ”medelhavsstil” och påminner lite om gamla byggnader i Toscana. Tipp topp service med allt man kan önska i aktiviteter och en komfort som jag aldrig tidigare upplevt. Jag säger bara – boka idag!


The Grand del Mar har högsta ranking på TripAdvisor.

4-stjärnigt hotell
Catamaran Resort Hotel
Mysigt hotell med inspiration från Hawaii, ligger ett stenkast från stranden i Mission Bay. Väl tilltagna rum som passar bra för familjer och inom promenadavstånd finns kaféer och restauranger. Några minuter bort med bilen ligger Sea World. Hotellet har en egen hjulångare som man kan tura med på kvällen.


Catamarn Resort Hotel ligger fint vid stranden.

3-stjärnigt hotell
Paradise Point Resort
En resort med rymliga bungalows med kök som passar utmärkt för familjer. Flera av bungalowerna ligger precis vid stranden. Nära till San Diegos bästa mall ”Fashion Valley” och Sea World. Bästa alternativet för den prismedvetne!


Rymliga villor på Paradise Point Resort.

Betygsätt inlägget:
Kategori:
Taggar:

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.